telegram_gosathu Yoradio telegram_gosathu

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2
Sziasztok! Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2 rendszeren.

Enigma2 rendszeren nézhető ez az összegyűjtőt magyar országos, helyi városi és regionális tv-k többsége.
A beltéri-Ben telepíteni kell a servicesapp plugint és a streamlink plugint is, de még van lehetőség a tivistream -ra is.
Arra kell, figyelmesnek lenni mivel vegyesen is tartalmaz elérést egyes helyi TV-k van amelyiket servicesapp használ, de van, amit a streamlink használ.
Így legyen feltelepítve mind kettő lehetőség szerint így működése is biztosabb lesz.
Sajnos vannak, néha ami épp vagy most nem működnek,  de talán idővel lesz rá megoldás, hogy működjön ahhoz csak türelem kell.
Kérem aki viszont tud olyan helyi TV-ről ami nincs a listában, az kérem jelezze esetleg a honlapjukat is.

Kellemes és jó tévézést a használatukhoz!

Fontos a lista csak abban az esetben fog működni rendesen, ha lentebb linkelt topicban lévők streamlink serviceapp  telepítve vannak!

Itt a fórumban már részletesen le van irva ennek a telepitési módja openatv 6.4 -re, de szinte minden image -ra hasonlóan működik
https://gosat.hu/forum/index.php?topic=13924.0

1.- userbouquet.helyi.tv letöltése
2.- Letöltés után másold fel a készülékre például ftp kapcsolat segítségével a /etc/enigma2/ mappába.
3.- Ebben a mappában található bouquets.tv fájl-t szerkeszteni kell a következők szerint.
4.- bouquets.tv ilyen sorokat tartalmaz ezért nekünk is így kell a következő sort beírni.
5.- /etc/enigma2/bouquets.tv letöltve ftp-n szerkeszteni beilleszteni
6.- a megadott sort bouquets.tv-ben oda helyezed, ahol szeretnéd, megjelenjen a kedvencekben
7.- beilleszteni a szerkesztendő sort: #SERVICE 1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:FROM BOUQUET "userbouquet.helyi.tv" ORDER BY bouquet

userbouquet.helyi.tv letöltési link.
[hide post=1]https://bit.ly/3BfqZ3Y[/hide]

Itt egy komplett csatornalista thor műholdra digi és upc plusz a helyi tv-k.
Csak fel kell tölteni dreamset programmal.
e2_upc_digi_csatlista220210-iptv.zip
[hide post=1]https://bit.ly/3snJRrv[/hide]

Csatornalista szerkesztők!
https://gosat.hu/forum/index.php?topic=413.0

[Kép: helyi-lista1.jpg]

[Kép: helyi-lista2.jpg]

[Kép: helyi-lista3.jpg]

[Kép: helyi-lista4.jpg]

[Kép: helyi-lista5.jpg]

[Kép: helyi-lista6.jpg]

[Kép: helyi-lista7.jpg]

[Kép: helyi-lista8.jpg]
Válaszol
Thanks given by:
Üdv.
Köszönjük a listát! Ezek között van néhány, ami időközönként módosítja az elérhetőségét.
Esetleg nem tudnád egy olyan állandó linkre feltenni, ahol az esetleges változások után mindig elérhető lenne a friss lista?
Köszönöm!
Válaszol
Thanks given by:
(02-09-2022, 10:15 AM)atisat link Írta:Üdv.
Köszönjük a listát! Ezek között van néhány, ami időközönként módosítja az elérhetőségét.
Esetleg nem tudnád egy olyan állandó linkre feltenni, ahol az esetleges változások után mindig elérhető lenne a friss lista?
Köszönöm!

Ha változik jelezzétek és itt frissítem, de pontosan melyikre gondoltál? Smile
Válaszol
Thanks given by:
(02-09-2022, 10:19 AM)Gabywap link Írta:Ha változik jelezzétek és itt frissítem, de pontosan melyikre gondoltál? Smile

Általánosságban, tapasztalatból írom.
Ami feltűnt, hogy benne van a listában pl. az Erdély TV, Sóvidék TV, Pestisrácok is, de ezek már nagyon régen nem mennek nekem és a listádból sem működik. Ezek azért maradtak benne, hogy talán valamikor ismét működnek majd?
Válaszol
Thanks given by:
(02-09-2022, 10:35 AM)atisat link Írta:Általánosságban, tapasztalatból írom.
Ami feltűnt, hogy benne van a listában pl. az Erdély TV, Sóvidék TV, Pestisrácok is, de ezek már nagyon régen nem mennek nekem és a listádból sem működik. Ezek azért maradtak benne, hogy talán valamikor ismét működnek majd?

Igen benne hagytam hátha lesznek működő linkek, és csak javítani kell. Én is örülnék ha még ezek is mennének. Meg még sok minden ami van, és nem megy sehogy, még a box is dob tőle egy hátast! Smile

De ha sokáig nem lesz megoldás ki lesz szedve ezek belőle.
Válaszol
Thanks given by:
Felraktam a listát a boxomra. (vu+ ultimo 4k )
Openpli 7.3 van rajta. A listában a karakterek hibásan jelennek meg.  Van esetleg valami encoding ami megoldja a problémát?
Válaszol
Thanks given by:
(02-09-2022, 11:52 AM)gyogyeger link Írta:Felraktam a listát a boxomra. (vu+ ultimo 4k )
Openpli 7.3 van rajta. A listában a karakterek hibásan jelennek meg.  Van esetleg valami encoding ami megoldja a problémát?

Ez érdekes én openpli 8.1-en is teszteltem megy jól minden karakter, fotót tudsz mellékelni? Smile
Válaszol
Thanks given by:
Szia.
https://data.hu/get/13199046/Screenshot_...nWebif.png

Ide egyszerübb feltölteni és belinkelni! Smile

https://imgbb.com/

[Kép: Screenshot-2022-02-09-at-12-07-22-Vu-Ult...-Webif.png]
Válaszol
Thanks given by:
Megoldottam.
A komplett listát letöltöttem és így már jó lett.
Azt néztem, hogy ha a userbouquet.helyi.tv linket megnyitom, akkor már eleve karakterhibásan jelennek meg a dolgok. Szerintem nálam lesz a hiba.
Válaszol
Thanks given by:
Nagyon szépen köszönöm én is Smile
Válaszol
Thanks given by:

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Enigma2 upc-digi-iptv csatornalista Gabywap 44 11,196 08-05-2024, 06:16 PM
Utolsó üzenet: meddu
  Auto Enigma2 Bouquet Picon Encoding Update Gabywap 1 9,723 02-26-2024, 08:23 PM
Utolsó üzenet: 551janos
  Az Enigma2 vevőegység egymástól függetlenül kapcsolgat távirányitó? Gabywap 1 1,431 08-21-2022, 01:15 PM
Utolsó üzenet: molnarb
  Enigma2 multiboot onlineflash slot usb. Gabywap 0 1,321 07-26-2021, 05:09 PM
Utolsó üzenet: Gabywap
  Enigma2 (E2) gosat.hu 11 2,773 07-26-2021, 12:43 PM
Utolsó üzenet: Voyager
  Enigma2 csatorna szerkesztők editorok gosat.hu 0 1,042 06-23-2021, 02:06 AM
Utolsó üzenet: gosat.hu
  Enigma2 rendszerek image gosat.hu 0 7,262 06-23-2021, 02:00 AM
  Enigma2 Channel list settings tools gosat.hu 0 652 06-23-2021, 12:37 AM

Fórumra ugrás: