H?térkép

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DM500 Enigma1
DM500 Enigma1
Válaszol
Thanks given by:
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Hogy tudnám DM500 al a Pc -röl filmet nézni van valami jó progi hozzá,a VLC vel küszködtem eddig de nem sikerült beállítanom. Előre is köszi!
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:
petya100 Írta:Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Hogy tudnám DM500 al a Pc -röl filmet nézni van valami jó progi hozzá,a VLC vel küszködtem eddig de nem sikerült beállítanom. Előre is köszi!
Szia
Tv kártyát ajánlok hozzá.Azzal fel is lehet venni.
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:
sziasztok. a segítségeteket szeretném kérni. van valakinek egy jó image backup-ja (fw2) dm500s-re ahol oscam-cccam páros van?
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:
petya100 Írta:Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Hogy tudnám DM500 al a Pc -röl filmet nézni van valami jó progi hozzá,a VLC vel küszködtem eddig de nem sikerült beállítanom. Előre is köszi!

van benne HDD?
ha igen a filemt masolni kell a hdd/movie mapa ra.
<r><B><s></s>(180 Kathrein N 45- K 95 ) + ( Nagkecske N 30- K90 ) Dreambox 7020 HD -Humax 4500<e></e></B><br/>
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok</r>
Válaszol
Thanks given by:
am82 Írta:sziasztok. a segítségeteket szeretném kérni. van valakinek egy jó image backup-ja (fw2) dm500s-re ahol oscam-cccam páros van?
Szia !
Próbáld ki ezt:
http://data.hu/get/7419110/Gemini_4.7_CC..._Uj_SW.rar
0D97-es kártya is megyen vele !!
<t>pityu54</t>
Válaszol
Thanks given by:
pityu54 Írta:
am82 Írta:sziasztok. a segítségeteket szeretném kérni. van valakinek egy jó image backup-ja (fw2) dm500s-re ahol oscam-cccam páros van?
Szia !
Próbáld ki ezt:
http://data.hu/get/7419110/Gemini_4.7_CC..._Uj_SW.rar
0D97-es kártya is megyen vele !!

Nagyon szépen Köszönöm. ugy látom teljesen profi munka, minden de tényleg minden benne van Smile
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:
Nincs mit!
Csak az új TP adatokat kell belerakni-kiegészíteni!
Jó vételt vele! Wink
<t>pityu54</t>
Válaszol
Thanks given by:
totoro Írta:
Szia
Tv kártyát ajánlok hozzá.Azzal fel is lehet venni.
A VLC progival próbáltam de nem sikerült beállítanom.
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:
alialexali Írta:

van benne HDD?
ha igen a filemt masolni kell a hdd/movie mapa ra.
Szia!
Nincs benne HDD, a VLC progival küszködtem de nem tudtam beállítani.
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

sweetlittledumplingskennel.com
sweetlittledumplingskennel.com