DomBRádiÓ-Online-Dombrád Abakban

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Androidos muholdvevok
gabywap Írta:de nem kell külön oscamot fel tenni alapból ha beirod a sorokat nyissa majd, tehát oscam felesleg. Fellehet tenni de az nem az adás nyitásra max kis szervernek stb..

notepad++ al megcsináltam ,

#2530m12.tv3osz.tip
#m3753
#2lg8la

cfg ként mentve , csak azt nem tudom hogyan tegyem be , mert nem tudom elérni a boxot ftp-n illetve he elérem TotalCom ban , nincs elérhető könyvtár. Azért gondoltam K I T2/S2 softot feltenni mert ott láttam a sima Cccam -ot.
Amit írtál a gyorsaságról tényleg a váltás pillanatában történik a csati váltás. Rootolni már tudtam. Esetleg írnál a K I tapasztalatodról ? , teszteleted már a LE -tet. Kártyáról gondolom megpróbálni csak nincs tapasztalatom , rejtett softoló gomb van gémkapcsos módszerrel , sajna reset nincs és bent sem találtam.
Elnézést a sok kérésért , sajna a technika elment nem csak korom miatt hanem a felgyorsult fejlődés miatt is, hol van már a 60 as évek eljén épített detektoros rádió 12Ft os Ge. diódával , majd a P13 tranzisztorral (40Ft) 2 - 3 Ft os órabérekkel , 70 es években épített Reciverekkel (HA2SR) állomásom már csak emlék. Szerencsére itt van a sat kicsit pótol amatőr emlékeimben.

Üdv, Imre
Válaszol
Thanks given by:

Üzenetek ebben a témában

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Optibox EVO Xfinity Androidos műholdvevő gentlemen 99 66,075 04-08-2017, 04:55 PM
Utolsó üzenet: gentlemen

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

telegram_gosathu Yoradio telegram_gosathu