11-12-2016, 09:39 PM
BOHUS GÁBOR Írta:https://www.telekom.hu/static-th/sw/file...16.pdf-ezt olvasd el.Milyen sw-t raktál fel?Miért akarod tönkretenni ha nem értesz hozzá?Az Ali up az működik csak nem bootol a beltérid.Halász István is felhívott skypon és segítettem neki és meg is köszönte.Ha nem bootol be a készülék usb-ről nem tudsz feltölteni csak nullmodem kábellal tudsz sw-t.angi8061 a címem hívjál fel,de egy régebbi sw-t kellene fel tenni ali up indítása előtt hátul a főkapcsolót kikapcsolod,elindítod az alit utána a gombot és ha bootol, elindul általában rossz sw-nél így lehet hejre hozni.De ha már tönkre ment valami benne akkor másképp kell hozzányúlni nem taglalom a dolgokat,ha kell segítség keress meg vagy keress fel egy szervizet.Szia!
Egyik reggel bekapcsolásnál nem kapcsolt be. Nem töltöttem fel rá semmit, csak a piros led világít. Nem akarom tönkretenni, és ha nem boot-ol be, akkor van null-modem kábelem és már hoztam vissza halálból többet is. Az Ali nem tölt fel semmit, mert boot-felirat sincs, ez a bajom. Tudom, hogy áramtalanított állapotban kell az alit elindítani és utána konnektorba dugni, de semmi...
A FlashFXP-t is tudom használni, csak a felhasználónév-jelszó páros nem stimmel, vagyis remélem. A portot 21-re állítottam.
<t></t>