sweetlittledumplingskennel.com
sweetlittledumplingskennel.com

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DM500 Enigma1
gabywap Írta:
gpeti Írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Eddig orton beltérit használtam, de most sikerült lecserélni egy dreambox 600 pvr-re.
n-sorom van,szépen akadás mentesen megy is vele , de van egy olyan jelenség, hogy beállítom a csatornákat sorba, amik szépen működnek. aztán egyszer csak pl a tv2 nem jön be , azt írja ki hogy "A csatorna nem található" Ezután több másodperc alatt van hogy bejön van hogy nem. Ekkor az összes csatorna közül kiválasztok egy "másik Tv2-őt, ami egyből bejön, odateszem másik helyére, kapcsolgatom ide-oda, tökéletes. Másnap megint nem jön be... És ez elég sok csatornával történik sajna. A frekvenciákat nézegetem, nem egyeznek a upc által kiadott listán szereplő értékekkel. Valaki találkozott már ilyennel? Köszönöm üdv: Peti

Szia!
Érdekes a dolog de egy frisss csatorna lista van rajta? Azaz lekeresett? De megnézném még másik táppal is nem e az gyenge.

Szia köszi a választ.
Nos úgy kaptam kézhez hogy volt rajta csat-lista, de azok sem mentek mind, ezért lekerestettem, és az akkor működők közül rakosgattam sorba. Majd ezek közül is egyik másik látszólag véletlenszerűen nem akar bejönni... Ma reggelre 12db írta ki hogy nem található csatorna, megnéztem ,mind a 12 -es Transzponderen van. Hbo2, Viasat6,Universum, Spektrum,Tvpaprika,, stb....stb.... Megnézem a frekiket, mind 11942, symb rate: 27996. Csinálok egy beállítások,csat-keresés, kézi transzporder keresés, végez, kiírja hogy pl egy transzpordereen 17-et kijavított, végigléptetem, tökéletes mind. megnézem az adatokat, mind a frekvencia, mind a symb rata jó, vagy közel van a upc álltal kiadotthoz tehát : 11938 , 27999. Ma reggelre is úgy másztak el, hogy a beltérit ki sem kapcsoltam. Gondolom hogy valami beállítási gond lehet, vagy szoftveres, mert a másik beltéri amit vettem is ugyanazt csinálja. Nem lehet ezekben valahogy lefixálni a frekvenciákat, hogy ne "másszanak el" ?
Üdv: Peti
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:

Üzenetek ebben a témában

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

telegram_gosathu Yoradio telegram_gosathu