04-13-2014, 01:04 AM
Nekem Cryptobox 600 HD van és nagyon jó készülék! Ár/érték kategóriában veri az Amikót, gyorsaságban is hibátlan és vételi érzékenységben is elég szépen teljesít. Viszont azt szeretném megtudni hogy a softcam.key fájlban a BISS kulcsokat milyen formátumban kell be importálni? Mert nem akarja sehogy elfogadni. Időközben Gabywap segített, de azt továbbra sem értem hogy ezt a formátumot: "B 61602800 00000:00000:V:164:0000 AA20100******** ;Csatorna neve" hogyan kell értelmezni? B az gondolom a Biss kódolást jelöli, majd két hely kimarad, utána jön egy számomra értelmetlen számsor, majd nullák és ismét nullák, majd a Polarizáció, majd ismét valamiféle szám, és ismét nullák, majd maga a kód. Akár melyik softcam.key fájlban néztem, ilyen formátummal nem találkoztam még.
Szóval nagy segítség lenne ha tudná valaki hogy ezt a fajta formátumot milyen néven találom meg a neten? Vagyis pontosabban milyen ismertebb műholdvevő nevén keressek rá? Mert sajnos erre az AB Cryptoboxra nagy bánatomra nem találok szerkesztett kulcs fájlt a neten. Másik kérdésem ami talán egyszerűbb, hogy IPTV listát számítógépen lehet e szerkeszteni előre, hogy aztán be importáljam a boxba? Arra gondolok hogy megszerkesztem a gépen az összes csatornát pár perc alatt amit be szeretnék importálni, majd feltöltöm usb-ről a boxba. Így nagyon sok időt megspórolva. Hiszen egyenként mondjuk 50-60 IPTV csatornát bepötyögni egy nap munkája. Szóval ezek a dolgok jelenleg számomra még érthetetlenek, de ezen kívül minden más könnyen kezelhető a boxba.

<t></t>