04-02-2014, 04:04 PM
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Van egy amiko alien 2 beltérim és iszonyat kicsi rajta a q jel, 35 és 45% között pulzál. Délelőtt még ennyi sincs, akkor szinte nézhetetlen. Ráraktam a legfrissebb szoftot (spark1.2.72), de a helyzet ugyanaz. A beltéri teljesen új. Elképzelhető, hogy a tunerje nem jó? Vagy egy más szoftverrel lehet rajta változtatni? Esetleg én nem állítottam be jól? Már kb. két hete olvasom a nb. fórumot, de minél többet olvasom , annál hülyébb vagyok hozzá. Nem tudom mit kell csinálni az enigma 2-vel , mit kell eltölteni és , hogy rakom fel a plugint, egyáltalán mi az, miért lenne az nekem jó?
Hát csak ennyi lenne a kérésem. Elképzelhető, hogy túllőttem a célon????
Segítséget szeretnék kérni
Van egy amiko alien 2 beltérim és iszonyat kicsi rajta a q jel, 35 és 45% között pulzál. Délelőtt még ennyi sincs, akkor szinte nézhetetlen. Ráraktam a legfrissebb szoftot (spark1.2.72), de a helyzet ugyanaz. A beltéri teljesen új. Elképzelhető, hogy a tunerje nem jó? Vagy egy más szoftverrel lehet rajta változtatni? Esetleg én nem állítottam be jól? Már kb. két hete olvasom a nb. fórumot, de minél többet olvasom , annál hülyébb vagyok hozzá. Nem tudom mit kell csinálni az enigma 2-vel , mit kell eltölteni és , hogy rakom fel a plugint, egyáltalán mi az, miért lenne az nekem jó? Hát csak ennyi lenne a kérésem. Elképzelhető, hogy túllőttem a célon????
<t></t>