H?térkép

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
Köszi az infókat!

Sajna nálam a G-MScreen-nel sem tökéletes. Már indításkor felsorolt egy csomó problémát, hogy mi a gondja a mobilommal, s felajánlotta, hogy értesíti a progi készítőit, amiben nem akadályoztam meg, hátha a legközelebbi frissítés már jót tesz az idegeimnek is... Big Grin Nem igazán van kedvem most mobilt is cserélni (a jelenlegi egy Note 3-as).

Szóval tényleg reménykedem a javításban, mert jelenleg bár szinte minden funkció működik benne, de pár percenként újra kell indítani, még a stream-elésből is kilép (pedig ez a funkció nagyon megtetszett).

Egyébként ezzel tudtam programozni 2 napon túl is, tehát ma pl szombatra, de csak úgy, hogy az éjfélt nem léptem át programozáskor, mert különben kiabált, hogy a felvétel kezdési ideje később van, mint a befejezési. (pontosabban ő pont fordítva reklamál, azaz hogy a befejezési idő korábbi, mint a kezdési). Nem hajlandó figyelembe venni, hogy a felvétel átnyúlik másnapra, csak az aznapi dátumot, így már elhiszem, hogy nem tetszett neki. Viszont a műsorfüzetből kiválasztva nincs ilyen gondja, simán menti a programozást, de hát ezt eddig is tudta a kütyü. Mindegy, egyenlőre így marad, s várom a csodát... Sad

Még egyszer köszönöm az infókat és a segítséget!

üdv.
rudio
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:

Üzenetek ebben a témában

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 3 Vendég

sweetlittledumplingskennel.com
sweetlittledumplingskennel.com