A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
rubio Írta:
gabywap Írta:Itt van egy pár régebbi apk is teszteld hátha valamelyik bejön, Smile

http://download.abcom.sk/index.php?direc...ROID%20APP

Oké, köszönöm! Majd jelzek, hogy a mobilom hajlandó-e valamelyikkel együttműködni.

Sajna nem jött össze! Egyik sem jó, sőt további verziókat találtam a NET-en, még ezt is: G-MScreen for Lollipop - Android 5.0
Version: 2.1.2617, ami pont az én mobilomhoz lenne kitalálva, de ezzel meg se nyikkan. Ez a legrosszabb verzió.

Szóval végig zongoráztam vagy 10-15 verziót és semmi. Ugyanakkor azt jó volt látni, hogy amelyik félig működött (azért csak félig, mert a csatornalistát nem jelenítették meg, de minden más funkciók működtek), ott továbbra is megjelent az a 3 beprogramozott műsor, amit jeleztem már, hogy sikerült szombatra beállítani.

Éppen ezért, vagyis higy legalább programozni tudjk vele, úgy döntöttem, hogy visszateszem a legfrissebb verziót, csak miután letöröltem a korábbiakat, újraindítottam a mobilt és a playáruházból frissen telepítettem. Itt úgye volt csatornalista, ezért is tudtam programozni, csak mindig újraindult a GM-Screen. Viszont most valami csoda folytán, amióta ezt megtettem elindítottam a straemelést, most már vagy 15-20 perce és nem szakadt meg! Heuréka!

Szumma-szummárum: köszönöm a segítséget!
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:

Üzenetek ebben a témában

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 3 Vendég

sweetlittledumplingskennel.com
sweetlittledumplingskennel.com