06-27-2015, 03:55 PM
roberts Írta:laosz Írta:Udv mindenkinek, roberts -tol kernek egy infot, mik a tapasztalatok a 652-es combo geppel. Erdemes beleinvesztalni, meg vagy vele elegedve? Az elvarasaidnak megfelelt? Mindig tv mukodik rendesen? Ha talalkoztal negativ dolgokkal kernem oszd meg.
Koszonom.
Szia
Elsősorban azért vásároltam,mert a kombó készülékek közül árban számomra ez volt elérhető és a városi televízió vétele miatt. Ugyanis a ZTV műsorát a földi digitális frekvencián az Amiko 8840-em a kiadott szoftverekkel nem tárolta le. Megkönnyebültem mikor a 652-es letárolta a programot. A Mindig TV földi adással sincs gond. A többi szolgáltatása nagyon jó,könnyen frissíthető a szoftver közvetlenül távírányitóval még lementeni sem kell a szoftvert. A különleges formátumú fájlok,filmek lejátszását nem próbáltam,de az egyszerübbeket lejátsza. Az email klienst nem próbáltam. Nekem fontos lenne az időjárás app megfelelő működése,de ez nálam egyik megjelent szoftverrel sem működik. Ez nem linuxos gép így magad nem tudod bővíteni a lehetőségeket,de a kliens elérhető számítógépről is. IPTV rész is működik.
Robets, koszonom az infot.
Tovabbi szep napot.
<t></t>