AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő

DomBRádiÓ-Online-Dombrád Abakban

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
Üdv.

Először is köszönet a segítségért! Sikerült leszednem az ftp-ről a dolgokat és frissíteni (viszontagságokon keresztül, amiről egy kicsit később), de nem lett tökéletes, főleg az nem, amit a legjobban szerettem volna megoldani, azaz, hogy ne csak 2 napra tudjak programozni. Azért ez így egy kicsit zavaró, az az 1 hét nem véletlenül van benne.
Továbbra sem találom a kézi programozás lehetőségét. Nem látom, hogy lenne valahol egy menű, ahol megjelennének egyben a beprogramozott műsorok. Viszont most legalább pirosan marad a műsorújságban. Ez is valami.

Lehet, hogy a szolgáltatóm nem ad több napra infót a műsorújsághoz? Megnéztem a tv-met, hogy ott mi újság és ott sincs lehetőségem a TV-programkalauzban 2 napnál többre előre programozni, viszont ott van manuális programozási menü, ahol viszont mégiscsak be tudom programozni a tv-t a további napokra is. (csak hát az ott felvett műsort nem tudom szerkeszteni, ezért is vettem ezt a kütyüt, hogy ezt is tudjam...)

Az időjárás előrejelzés szo-szo, a közel-keletieken kívül, most automatikusan Szigetszentmiklós van benne és semmi más, nem is lehet átállítani, de legalább magyar...

Továbbra is kérdéses még:
- A kütyü melyik típusú wifi stick-kel hajlandó működni?
- Nem éppen létszükség, de ha már tudja (tudja?) a készülék, akkor miért ne alapon, hogy kell működésre bírni a mobilra való streamelhető élő adást? Vagy ez csak wifi kapcsolaton keresztül működik? (Jelenleg kábellel csatlakozik a NET-re/hálózatra.)

És akkor a már jelzett viszontagságokról:
szóval ez a frissítés sem ment simán. Először ezt: 650HDC_V1.09.17034_19-08-2016_A_patch.bin tettem fel, de nem tudtam beprogramozni a kütyüt, még úgy sem, hogy a múltkor csináltam egy saját csatorna listát, amit akkor simán vissza tudtam tölteni, most meg minden visszaállt alapra és nem csinált semmit, hacsak azt nem, hogy elfelejtett magyarul és angolul kommunikált, azaz újra ki kellett választanom a magyar nyelvet, holott ezt telepítést követő induláskor frankón felajánlotta.

Ezek után feltettem ezt: 650HDC_V1.09.15588_03-02-2016_A_patch.bin, de ezzel sem lett jobb a helyzet, így gondoltam teszek egy próbát ezzel is: 650HDC_V1.09.17034_19-08-2016_B_patch.bin.

Azonban nem tudom mitől vezérelve mielőtt ezt megtettem volna, találtam egy ilyen menüt: Felhasználói csat. lista / adatok mentése, ahol is nyomtam egy OK-t.

Tehát miután feltelepedett a "B" jelű firmware, meglepetésemre a korábban beállított dolgok, csatorna és IPTV lista is automatikusan feltelepedett (gondolom az előző verzióban elkövetett mentésnek köszönhetően) és egyből a rendelkezésemre állt, úgy hogy jelenleg ez utóbbi, legújabb frissítés "B" változata maradt rajta.

Üdvözlet:

rubio
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:

Üzenetek ebben a témában

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

telegram_gosathu Yoradio telegram_gosathu