12-05-2016, 11:16 AM
rubio Írta:Sziasztok!
Rég jártam erre, mert eddig nem volt gondom a 650HDC készülékemmel. Augusztusban feltettem az akkori legfrissebb sw-t és minden flottul működött.
Viszont most azt vettemészre, hogy sorra tünnek el a csatornák, először csak 1, az m2, egyre több, mostmár se tv2, se rtl klub, és még sokmás se. Pontosabban nem jeleníti meg őket, azt írja ki, hogy nincs csatorna, holott az epg műsorújságot megjeleníti és ki is írja, hogy mi megy épp ott a csatornán. Biztosan nem szolgáltató hiba (pr-telekom), mert a tv saját antenna bemenetén keresztül megjeleníti az összes itt hiányzó csatornát is.
Próbáltam frissíteni usb-ről a csatornalistát a korábban lementett beállítások visszatöltésével, de nem hozott eredményt.
Feltettem rá a szeptemberi sw-t, de az sem hozott változást, csak úgy mint a teljes áramtalanítás sem.
Írány a szervíz, vagy van valami megoldás a problémára?
A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Mivel nem jött válasz (gondolom, mert senki sem tud rá válaszolni), ezért felhívtam a boltot, ahol augusztusban vettem a kütyüt. Nagyon meglepődtek a problémámon, még nem találkoztak ilyennel. Végeredményben abban maradtunk, hogy szerdán visszaviszem, bevizsgálják, s ha igazam van, akkor orvosolják a problémát, ami cserét jelent-e, vagy javítást, azt nem tudom.
És azt sem tudom, hogy ez érdekel-e itt valakit, de mindenesetre jelzem a fejleményeket...
Üdv. mindenkinek! Legyen szebb napotok, mint nekem!
rubio
<t></t>