H?térkép

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
Egy .ts kiterjesztésű fájlt kreál (van még másik 2 .dvr mellette) amit a win10 gond nélkül lejátszott a laptoppomon.
Link a videóhoz: http://ha9kpz.netkontakt.hu/000.ts
Válaszol
Thanks given by:
HD652 hol kapható jelenleg?
Patch-firmware honnan tölthető le hozzá?
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:
Én neten kerestem ki a legolcsóbbat. SW-t ftp-ről lehet letölteni. Valahol ennek a fórumnak az elején találtam az adatokat.
Válaszol
Thanks given by:
Hello,
Két kérdésem volna hirtelen, hátha tudjátok rá a választ.
1. Miért van az, hogy a TV-n (Pana S20 plazma) - ugyanolyan beállítás mellett - bejönnek olyan csatornák, amik az STB-n "Alacsony jelszint" vagy "Nincs csatorna" üzenettel fekete képernyőt mutatnak?
2. Nekem az EPG-ben csak az aktuális és a következő műsor jelenik meg. Nem tudok későbbre felvételt beállítani, mert üres az EPG.
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:
Sziasztok. Megtudnátok mondani hogy a youtube -n miért nem játszik le (nem indítja el csak fekete a képernyő) egyes videókat? Formátumban (mp4 aac) és felbontásban sem tér el azon videóktól amit meg gond nélkül visz.
Másik kérdésem pedig az, hogy miért csak mac. HD ban(720) és FHD-ban nem tud lejátszani youtubon videót....nem is ajánlja fel az 1920p-t csak max.720p-t.
Köszönöm.
Válaszol
Thanks given by:
Jelenleg én csak DVB-T-re használom a boxot. Minden bejön rajta ami a TV-n is. Szerintem elég jó a füle. Antenna az be van dobva a sarokba és így is jön minden (Miskolc, belváros).Hogy Nálad miért nem jön be valami azt nem tudom, de valószínű csak valami beállítás.
EPG leszedéséhez kell egy kis idő. Ránéztem most, nekem a hét le van szedve. Lehet csak kicsit várnod kell és le lesz szedve Neked is.

Youtubra tudnál mondani konkrétumot, hogy mit nem játszik le? FullHD kérdésben nem lehet, hogy maga a videó nem érhető el FullHD-ben?
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:
gcsaba Írta:Jelenleg én csak DVB-T-re használom a boxot. Minden bejön rajta ami a TV-n is. Szerintem elég jó a füle. Antenna az be van dobva a sarokba és így is jön minden (Miskolc, belváros).Hogy Nálad miért nem jön be valami azt nem tudom, de valószínű csak valami beállítás.
EPG leszedéséhez kell egy kis idő. Ránéztem most, nekem a hét le van szedve. Lehet csak kicsit várnod kell és le lesz szedve Neked is.

Youtubra tudnál mondani konkrétumot, hogy mit nem játszik le? FullHD kérdésben nem lehet, hogy maga a videó nem érhető el FullHD-ben?

Szia. Természetesen olyan videokról beszélek amiknek van fhd felbontása is(telefonon vagy laptopon választható).
Konkrétan nem tudok most mondani mit nem játszik le ....a keresőbé beírt találatok közül 1-2-t .
Válaszol
Thanks given by:
huan Írta:HD652 hol kapható jelenleg?
Patch-firmware honnan tölthető le hozzá?
Itt: M3 Digital http://m3digital.hu/ab-cryptobox/ab-cryp...52hd-combo
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:
A múlt hét pénteken vettem egy 650HD-t rokonnak UPCD fogásra Németországba.
Frissítettem a szoftvert a 650HD_MCAS_V1.09.14294_30-06-2015_B.bin-l
Összességében meg vagyok elégedve vele, de azért találtam benne hiányosságokat:
- csatornát, amit nem akarok azt nem lehet elrejteni (skip vagy hide).
- ha a listázás valamelyik kedvenc (FAV gombbal kiválasztva), amit saját magamnak állítottam össze (UPC) és a csatornák sorrendje nem ugyan az, mint az összes csatorna és használom a reload gombot, akkor a csatorna sorszáma visszaáll az összesnél lévő sorszámra.
Persze megnéztem a 650HD_V1.09.15588_03-02-2016_B_patch.bin frissítéssel is.
Hát hirtelenjében ennyi.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet a csatorna listát lementeni egy USB-re, hogy lehessen szerkeszteni PC-n?
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:
csocs12 Írta:A múlt hét pénteken vettem egy 650HD-t rokonnak UPCD fogásra Németországba.
Frissítettem a szoftvert a 650HD_MCAS_V1.09.14294_30-06-2015_B.bin-l
Összességében meg vagyok elégedve vele, de azért találtam benne hiányosságokat:
- csatornát, amit nem akarok azt nem lehet elrejteni (skip vagy hide).
- ha a listázás valamelyik kedvenc (FAV gombbal kiválasztva), amit saját magamnak állítottam össze (UPC) és a csatornák sorrendje nem ugyan az, mint az összes csatorna és használom a reload gombot, akkor a csatorna sorszáma visszaáll az összesnél lévő sorszámra.
Persze megnéztem a 650HD_V1.09.15588_03-02-2016_B_patch.bin frissítéssel is.
Hát hirtelenjében ennyi.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet a csatorna listát lementeni egy USB-re, hogy lehessen szerkeszteni PC-n?

Szia! Beraksz egy pendrive-ot. Lemész az USB menüre, ott megnyomod a sárga gombot és ott lesz egy opció, hogy all channel to usb. Adsz neki egy nevet és már fent is van a csatorna lista. Azt tudod szerkeszteni a Cryptobox oldalarol leszedheto csatorna szerkesztővel.
<t></t>
Válaszol
Thanks given by:

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég

sweetlittledumplingskennel.com
sweetlittledumplingskennel.com