GOSAT.HU Fórum
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nyomtatható verzió

+- GOSAT.HU Fórum (https://gosat.hu/gosat)
+-- Fórum: SAT - TV - DVB-T - IPTV (https://gosat.hu/gosat/forum-61.html)
+--- Fórum: Beltérik - Set - Top - Boxok (https://gosat.hu/gosat/forum-60.html)
+---- Fórum: AMIKO-ALMA-OPTIBOX (https://gosat.hu/gosat/forum-83.html)
+---- Téma: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő (/thread-129813.html)

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 06-07-2015

maszek Írta:Sziasztok!
Tud valaki segíteni? A YouTuba hogy tudok belépni? / nincs eredmény / üzenet jelenik meg.A többi netes rész működik. Előre is köszönöm.

Mert még nem jött ki új szoft amiben menne! Smile

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - maszek - 06-07-2015

Köszönöm !

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Bundy - 06-07-2015

Sziasztok

Új szoft-al (Patch 1.09.13836) a youtube nem működik, "no result" hibaüzenetet ad, a régebbit is hiába raktam vissza, azzal sem megy Sad
Iptv szintén nem jó, pár másodpercre megjelenik a kép, aztán "Ismeretlen hiba" üzenettel leáll. Ez viszont régebbi verzióval megyen (Patch 1.09.13627).

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Ferco1971 - 06-10-2015

Sziasztok!
A kedvesem letöltött néhány filmet (Divx, mkv stb.) és szerette volna a médialejátszóval megnézni.
Sajnos nem tudta lejátszani.
Volt ami pár percig ment aztán teljesen megállt, a távirányítóra sem reagált, főkapcsolóval kellett kikapcsolni.
Minden film a ma használatos 1 GB körül van.
A legújabb szoft van rajta.
Van valakinek ötlete?

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Schatten - 06-14-2015

Tiszteletem a fórum társaknak,

új vagyok az ab-cryptobox-650hd-m-holdvevő felhasználók közt , és a fórumon is. Elolvastam 1 - 26 oldalon mindent , sok segítséget kaptam de még is van egy dolog ami nem világos , hogy tudom a hold listákat beállítani . Előzőleg optibox cx pvr - t használtam , és azott megszokotthoz hasonlóan szeretnék listázni ha lehet.

A segítséget előre is köszönöm.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Bundy - 06-15-2015

Ferco1971: Egy régebbi hozzászólásomban írtam erről a hibáról, a video hangcodec miatt van. Nem tudja kezelni az A52 (aka AC3) kodeket. Sajnos nekem is van egy csomó ilyen videóm, nem tudom megnézni, vagy lefagy, ahogyan te is írod, vagy egyszerűen nincs hangja. Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ezt nem is akarják javítani Sad .

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - tvnepper - 06-15-2015

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni abban ,hogy most töltöttem fel az AB 600-ra patchet/600HD_V1.09.11433/ Eddig mindig elfogadta, most azt írja ki, hogy/sw is wrong.Please donwload again!2/
És semmit nem hajlandó csinálni!!

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Ferco1971 - 06-15-2015

Bundy Írta:Ferco1971: Egy régebbi hozzászólásomban írtam erről a hibáról, a video hangcodec miatt van. Nem tudja kezelni az A52 (aka AC3) kodeket. Sajnos nekem is van egy csomó ilyen videóm, nem tudom megnézni, vagy lefagy, ahogyan te is írod, vagy egyszerűen nincs hangja. Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ezt nem is akarják javítani Sad .

Köszi szépen! Pedig a mostani filmek szinte mind ebben a formátumban vannak.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Schatten - 06-17-2015

Össze kötöttem a Boxot (650) a ruterral ,és a kommunikáció létre is jön de nem tudok Ftp kapcsolatot létesíteni . A zöld gomb megnyomására igazolja a fenn álló net kapcsolatot , az IP cím autómatára van állítva. Az xtrasban feljövő ablakban csupán két aktív sor van "szerver név , és az OK" közte lévő cím , jelszó stb. nem szerkeszthető. Pc ről próbáltam belépni az általatok is írt boxcím/9999 kóddal de ismeretlen cím választ kapok. Időjárás működik a lakhelyemet is felismeri . hírcsatornák , ráta menü is működik. Feltöltöttem a csatorna listát , softkeyt is de nem találom pedig a box elfogadta a telepítést. Nekem az is jó volna ha priviben kapnák választ nem terhelve a jelenlévő haladókat. Fentiek miatt kérnék segítséget mert nagyon kezdő vagyok ebben a boxban , és az IP tv -ben.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - funky71 - 06-17-2015

tvnepper Írta:Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni abban ,hogy most töltöttem fel az AB 600-ra patchet/600HD_V1.09.11433/ Eddig mindig elfogadta, most azt írja ki, hogy/sw is wrong.Please donwload again!2/
És semmit nem hajlandó csinálni!!
Rakd rá a legújabbat. Nekem így jó lett.