GOSAT.HU Fórum
Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2 - Nyomtatható verzió

+- GOSAT.HU Fórum (https://gosat.hu/gosat)
+-- Fórum: DVB-S2 - DVB-T2 - DVB-C - DX - EPG (https://gosat.hu/gosat/forum-3.html)
+--- Fórum: Enigma2 - Android - linux beltérik (https://gosat.hu/gosat/forum-14.html)
+--- Téma: Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2 (/thread-151.html)

Oldalak: 1 2 3 4 5

Re:Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2 - Belinea - 02-09-2022

Szuper! Köszi!!!
Smile

Re:Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2 - Pitbull06 - 02-09-2022

Köszi szépen!

Re:Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2 - Gabywap - 02-11-2022

A listába bekerültek 2 új TV.
Kolor TV / Kazincbarcika
Ladány TV / Püspökladány

Kecskemét TV link javitva.

Re:Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2 - mcll - 02-11-2022

Köszönöm szépen!!

Re:Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2 - hartl80 - 02-11-2022

Köszönet a munkádért !

Re:Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2 - mcll - 02-11-2022

Sajnos nekem sehogy sem jön össze.  Sad

A Bővítmények között sem servicesapp plugint sem a streamlink plugint nem találom sehol.

Hiába módosítom a bouquets.tv fájlt az az első reboot után visszaíródik, reboot nélkül meg persze nem is látható. Módosítottam úgyis hogy ftp-n letöltöttem, módosítottam majd vissza. De ssh-n belépve a helyén is módosítottam. Egyikkel sem marad meg. A userbouquet.helyi.tv fájl bent van, az nem törlődik.

Mit csinálok rosszul?

Re:Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2 - mano66 - 02-11-2022

Köszönet a munkádért!

Re:Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2 - Gabywap - 02-11-2022

(02-11-2022, 01:45 PM)mcll link Írta:Sajnos nekem sehogy sem jön össze.  Sad

A Bővítmények között sem servicesapp plugint sem a streamlink plugint nem találom sehol.

Hiába módosítom a bouquets.tv fájlt az az első reboot után visszaíródik, reboot nélkül meg persze nem is látható. Módosítottam úgyis hogy ftp-n letöltöttem, módosítottam majd vissza. De ssh-n belépve a helyén is módosítottam. Egyikkel sem marad meg. A userbouquet.helyi.tv fájl bent van, az nem törlődik.

Mit csinálok rosszul?

HA nincs servicesapp meg streamlink telepítve akkor hogyan működne? Milyen image van rajta a boxon?

amúgy a bouquets.tv -be ezt a sort be másoltad?
#SERVICE 1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:FROM BOUQUET "userbouquet.helyi.tv" ORDER BY bouquet

Re:Országos, Helyi, Regionális magyar csatornák használata enigma2 - mano66 - 02-11-2022

A Streamlink kihagyható, ha dreamboxEdit-ben szerkeszted a két fájlt és avval telepíted. A servicesapp-ot nem lehet elhagyni és azt is be kell állítani.

(02-11-2022, 04:45 PM)mano66 link Írta:A Streamlink kihagyható, ha dreamboxEdit-ben szerkeszted a két fájlt és avval telepíted. A servicesapp-ot nem lehet elhagyni és azt is be kell állítani.

Ahhoz, hogy minden működjön azért jó ha fel van telepítve a streamlink is, de a legjobb ha ftp-n felmásolja a szerkesztve! Smile