GOSAT.HU Fórum
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nyomtatható verzió

+- GOSAT.HU Fórum (https://gosat.hu/gosat)
+-- Fórum: SAT - TV - DVB-T - IPTV (https://gosat.hu/gosat/forum-61.html)
+--- Fórum: Beltérik - Set - Top - Boxok (https://gosat.hu/gosat/forum-60.html)
+---- Fórum: AMIKO-ALMA-OPTIBOX (https://gosat.hu/gosat/forum-83.html)
+---- Téma: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő (/thread-129813.html)

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - kojak27 - 12-02-2016

Sziasztok!

Új csatornalista:

https://www.dropbox.com/s/srfbmdzkkdnxama/Channels_20161201.sdx?dl=0

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - huan_phpbb3_import542 - 12-03-2016

650Hd működik más wifi stic-kel is, mint a gyári AB CryptoBox Wifi Stick?

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - rubio - 12-04-2016

Sziasztok!

Rég jártam erre, mert eddig nem volt gondom a 650HDC készülékemmel. Augusztusban feltettem az akkori legfrissebb sw-t és minden flottul működött.

Viszont most azt vettemészre, hogy sorra tünnek el a csatornák, először csak 1, az m2, egyre több, mostmár se tv2, se rtl klub, és még sokmás se. Pontosabban nem jeleníti meg őket, azt írja ki, hogy nincs csatorna, holott az epg műsorújságot megjeleníti és ki is írja, hogy mi megy épp ott a csatornán. Biztosan nem szolgáltató hiba (pr-telekom), mert a tv saját antenna bemenetén keresztül megjeleníti az összes itt hiányzó csatornát is.

Próbáltam frissíteni usb-ről a csatornalistát a korábban lementett beállítások visszatöltésével, de nem hozott eredményt.

Feltettem rá a szeptemberi sw-t, de az sem hozott változást, csak úgy mint a teljes áramtalanítás sem.

Írány a szervíz, vagy van valami megoldás a problémára?

A válaszokat előre is köszönöm!

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nokia12_phpbb3_import524 - 12-04-2016

Sziasztok.650HD beltérit összelehet hozni 5.1 házimozival?Mi a módja?

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - BOHUS GÁBOR - 12-04-2016

.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - zss2 - 12-04-2016

Szia! ez a csatlista 652-es boxra is jó? nekem mindig mellé ír valami test write stb-t a penre,próbálom rátölteni és a végén 4db 0,csatorna nem található üzenettel......

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - zss2 - 12-05-2016

huan Írta:650Hd működik más wifi stic-kel is, mint a gyári AB CryptoBox Wifi Stick?
tp-link, tl-wn727n,Tenda w311M,

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - rubio - 12-05-2016

rubio Írta:Sziasztok!

Rég jártam erre, mert eddig nem volt gondom a 650HDC készülékemmel. Augusztusban feltettem az akkori legfrissebb sw-t és minden flottul működött.

Viszont most azt vettemészre, hogy sorra tünnek el a csatornák, először csak 1, az m2, egyre több, mostmár se tv2, se rtl klub, és még sokmás se. Pontosabban nem jeleníti meg őket, azt írja ki, hogy nincs csatorna, holott az epg műsorújságot megjeleníti és ki is írja, hogy mi megy épp ott a csatornán. Biztosan nem szolgáltató hiba (pr-telekom), mert a tv saját antenna bemenetén keresztül megjeleníti az összes itt hiányzó csatornát is.

Próbáltam frissíteni usb-ről a csatornalistát a korábban lementett beállítások visszatöltésével, de nem hozott eredményt.

Feltettem rá a szeptemberi sw-t, de az sem hozott változást, csak úgy mint a teljes áramtalanítás sem.

Írány a szervíz, vagy van valami megoldás a problémára?

A válaszokat előre is köszönöm!

Sziasztok!

Mivel nem jött válasz (gondolom, mert senki sem tud rá válaszolni), ezért felhívtam a boltot, ahol augusztusban vettem a kütyüt. Nagyon meglepődtek a problémámon, még nem találkoztak ilyennel. Végeredményben abban maradtunk, hogy szerdán visszaviszem, bevizsgálják, s ha igazam van, akkor orvosolják a problémát, ami cserét jelent-e, vagy javítást, azt nem tudom.

És azt sem tudom, hogy ez érdekel-e itt valakit, de mindenesetre jelzem a fejleményeket...

Üdv. mindenkinek! Legyen szebb napotok, mint nekem!

rubio

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - BOHUS GÁBOR - 12-05-2016

.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - rubio - 12-05-2016

BOHUS GÁBOR Írta:rubio!-Lehet,hogy a csatorna lista feltöltéssel rontottad el ,találkoztam már ilyennel.De mindent ki kell próbálni,az enyém nem kábel vevő de ugyan az a művelet,gyárira visszaállítani.sw az mondjuk 15 588 cserélném le,és hálózati kereséssel indítanám és ha még mindig hibás akkor mindent le ellenőriznék rajta.Lehet tuner hiba is.Most mi fut rajta milyen beállítással,müholdas vagy a cábeles résszel van a gond de lehet a szolgáltatód is a hiba okozója ,előfordulhat.

Szia!

Köszönöm válaszod, de... (a korábban ide írtakat töröltem mert)

...nem egészen értem, hogy mi a fene van, mert tény hogy egy korábbi mentést töltöttem vissza, de való igaz, hogy valamiért nem működik tökéletesen.

Újra neki álltam, gyári beállítások visszaálítása, és a szolgáltatóm paramétereinek beállítása után, elindítottam a kézi hangolást. És lőn csoda, megvan minden csatorna! Addig oké, hogy a mentésem valamiért rossz, de azt akkor sem értem, hogy miért tüntek el a csatornák?

Mindegy, köszönöm az inspirációt, hogy nézzek meg mindent! Végülis bejött!