![]() |
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nyomtatható verzió +- GOSAT.HU Fórum (https://gosat.hu/gosat) +-- Fórum: SAT - TV - DVB-T - IPTV (https://gosat.hu/gosat/forum-61.html) +--- Fórum: Beltérik - Set - Top - Boxok (https://gosat.hu/gosat/forum-60.html) +---- Fórum: AMIKO-ALMA-OPTIBOX (https://gosat.hu/gosat/forum-83.html) +---- Téma: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő (/thread-129813.html) |
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Ferco1971 - 10-25-2015 malison Írta:atesz0: Austriasat-ot ha tudsz intézni, ott is nézheted. Eutelsat 9A műhold. Köszönöm! Igaz, kipróbáltam... Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - zsazsa82 - 10-26-2015 Sziasztok! Van egy cryptobox 600HD boxom C-sorral és a csatik epg-jét nem tölti le automatikusan. Csatorna váltáskor viszont azonnal megjelenik az adott csatorna epg-je.Ha másik adóra kapcsolok akkor szintén azt az egy csati epg- jét jelzi. (Upc digi, mindegy melyiket nézem).Ha megnyitom a müsorújságot akkor meg nincs benne semmi.Legújabb szoft van rajta, ftp- röl szedtem le.Csatornákat is lekerestem újra. Tudtommal az öszes adó epg-jét le kellene töltenie (amelyiknek van) automatikusan. Valaki tudna ebben segiteni? Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 10-26-2015 zsazsa82 Írta:Sziasztok! Szia! nem tom anyira nem nézegetem az EPG-t, de próbáld ki ha PRO4-re veszed letöltie mind. ![]() Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - zsazsa82 - 10-27-2015 gabywap Írta:zsazsa82 Írta:Sziasztok! Köszi majd kipróbálom.Melyik szolgáltatós pro4-et próbáljam? Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - zsazsa82 - 10-28-2015 zsazsa82 Írta:gabywap Írta:zsazsa82 Írta:Sziasztok! Sajnos nem jártam sikerrel, csak az éppen nézett müsor epg tolti le úgy is. Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Eember - 11-04-2015 Sziasztok! 600HD-hoz honnan tudok letölteni friss THOR-os csat. listát? (UPC+DIGI) Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - atesz0 - 11-04-2015 malison Írta:atesz0: Austriasat-ot ha tudsz intézni, ott is nézheted. Eutelsat 9A műhold. Marison : Ez egy másik műhold ? Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - csiatt - 11-19-2015 Sziasztok! Új vagyok a fórumon és ebben az egész témában, de a 38 oldalt már 2-szer és még egyéb internetes oldalakat is végigolvastam, hogy a fölösleges kérdezősködéseket elkerüljem. A történetem. Van nekem T-Home IPTV csomagom T-Home-os box-al (full HD csomag). Mivel 2db tv van itthon, de ettől függetlenül nagyon keveset tv-zek, így nem állt szándékomban még egy box-ot bérelni a szolgáltatótól, hanem mivel inkább filmeket nézek (avi) így egy medialejátszó-DVB-C kombó mellett döntöttem. A keresgélés után döntöttem a Cryptobox 650HDC mellett. A leírásoknak megfelelően sikerül is beállítani. Mivel régi (több, mint egy éves volt 13040 az sw rajta) így a gyártó honlapjáról letöltöttem a legfrissebb sw-t. Sajnos első körben véletlen a 650HD-jét sikerült, majd javítottam a 650HDC 14294-es sw-re. Első kérdéseim: 1.) A gyártó honlapján is van fent régebbi és újabb sw. A régebbinek van értelme? 2.) 2 x Kétféle sw-vel találkoztam: Az egyik az A és a B típusú. Jól értelmezem, hogy csak a választható nyelvekben van eltérés? 3.) Létezik MCAS nevű sw is. Ez mit takar? Mi a különbség az MCAS és az MCAS nélküli között? 4.) A HD és a HDC sw-je különbözik? Eddig voltak az elméleti kérdéseim. Mostantól a problémáim: 5.) Egyik pillanatról a másikra eltünt az összes hálózatot igénylő menüpont (csatlakozás LAN-hoz, ftp beállítás, Wi-Fi. GPS, hálózati frissítés, hálózati médiatár, időjárás, RSS, pénzváltó...) Semmi hálózattal kapcsolatos menüpont nincsen sehol. Az RJ45-ös csatin a bedugott kábelnél villognak a ledek. Ezt hogyan lehetne orvosolni? 6.) Box kikapcsolásakor teljesen elmegy a kijelző, csak a piros standby világít. Meg lehet adni, hogy ilyenkor az órát mutassa? 7.) kb 2 órás csatorna keresés után berakta az összes T-Home csatornát (kb 20 nézhető, a többire kódolást ír) Viszont az M1, M2, Duna és Duna World sehol nincsen a listában. 8.) IP TV-t hogyan lehetne rá varázsolni? Azon keresztül lehetne fogni a hiányzó 4 csatornát? Vagy lehetne kapni egy file-t, ami most friss és betöltve adja a magyar csatornákat? 9.) Az valahogy beállítható, hogy a kedvencek szerint sorbarendezett csatornák sorszáma szerint a távirányítóról 1-es, 2-es... megnyomásával az adott sorrendő csatorna jöjjön be, azaz ne a 8001 és hasonló megjegyezhetetlen kódokat pötyögjem a távirányítón? 10.) Gondolom arra nincs lehetőség, hogy a T-Homos boxon lévő összes (kódolt) adást is lássam ezen a boxon? +.) Létezne valami fullos sw patch, ami most mindent tud? Pl: Youtube..... Illetve még 3 menüpont rövidítést nem sikerült megfejtenem: LCA, CI menü, CA menü, AD Service (CA és CI menük azok talán a kártyaslotokba tartozó kártyák menü lennének?) Köszönöm előre is a segítségeteket. Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - marci30 - 11-27-2015 Sziasztok! Megegyszer koszonom az aktivalast. En nekem is sikerult szereznem egy ilyen belterit. Es alapos teszteknek vetem alá, amit itt megosztok. Olvasgatvan ezt a forumot sok jot olvastam rola. Az 6 eves dboxomat szeretnem levaltani. A tvm egy lg smart full hd, o lesz a teszt alany. Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - marci30 - 11-29-2015 Beltérim még nem érkezett meg. De amint ideér. Majd jelzek. |