AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nyomtatható verzió
GOSAT.HU Fórum
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nyomtatható verzió

+- GOSAT.HU Fórum (https://gosat.hu/gosat)
+-- Fórum: SAT - TV - DVB-T - IPTV (https://gosat.hu/gosat/forum-61.html)
+--- Fórum: Beltérik - Set - Top - Boxok (https://gosat.hu/gosat/forum-60.html)
+---- Fórum: AMIKO-ALMA-OPTIBOX (https://gosat.hu/gosat/forum-83.html)
+---- Téma: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő (/thread-129813.html)

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Ferco1971 - 10-11-2015

Sziasztok!
Hülye kérdés:
Hogyan lehet a 650 HD-n a TELETEXT adását elővarázsolni???

A TXT gombbal csak egy NO TXT felirat jön elő..

A TV2-n kellene néznem egy filmet aminek a 888. oldalon a felirata TXT-n.

Köszi

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - atesz0 - 10-12-2015

Sziasztok . Cryptobox 600 HD-m van de sehogy sem tudom hogy kellene a FOX tv-t beállitani rajta. Csatornalistában nincs benne mert ez T-home-os szolgáktató adja. Valaki tud valami infot erről a csatornáról? Walking dead uj szériája ezen kezdődik és szeretném én is az elsők között nézni. Smile
Még annyit megtudtam hogy ez IPTV szolgáltatásban szerepel a t-home -nál

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - malison - 10-19-2015

atesz0: Austriasat-ot ha tudsz intézni, ott is nézheted. Eutelsat 9A műhold.
Ferco1971: Gondolom Thorról van szó, azt vettem észre hogy a HD nélküli csatornáknál működik rendesen a teletext, a HD-soknál általában nem. Igazán javíthatnák...

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - szakizoli - 10-24-2015

Hello! Tudja e valaki, Cryptobox 650HD-val lehet e stream-elni egyazon belső hálózaton HTPC re amin OpenElec fut, mint pl, DM800se amit tud??

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Ferco1971 - 10-25-2015

malison Írta:atesz0: Austriasat-ot ha tudsz intézni, ott is nézheted. Eutelsat 9A műhold.
Ferco1971: Gondolom Thorról van szó, azt vettem észre hogy a HD nélküli csatornáknál működik rendesen a teletext, a HD-soknál általában nem. Igazán javíthatnák...

Köszönöm! Igaz, kipróbáltam...

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - zsazsa82 - 10-26-2015

Sziasztok!
Van egy cryptobox 600HD boxom C-sorral és a csatik epg-jét nem tölti le automatikusan. Csatorna váltáskor viszont azonnal megjelenik az adott csatorna epg-je.Ha másik adóra kapcsolok akkor szintén azt az egy csati epg- jét jelzi. (Upc digi, mindegy melyiket nézem).Ha megnyitom a müsorújságot akkor meg nincs benne semmi.Legújabb szoft van rajta, ftp- röl szedtem le.Csatornákat is lekerestem újra.
Tudtommal az öszes adó epg-jét le kellene töltenie (amelyiknek van) automatikusan.
Valaki tudna ebben segiteni?

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 10-26-2015

zsazsa82 Írta:Sziasztok!
Van egy cryptobox 600HD boxom C-sorral és a csatik epg-jét nem tölti le automatikusan. Csatorna váltáskor viszont azonnal megjelenik az adott csatorna epg-je.Ha másik adóra kapcsolok akkor szintén azt az egy csati epg- jét jelzi. (Upc digi, mindegy melyiket nézem).Ha megnyitom a müsorújságot akkor meg nincs benne semmi.Legújabb szoft van rajta, ftp- röl szedtem le.Csatornákat is lekerestem újra.
Tudtommal az öszes adó epg-jét le kellene töltenie (amelyiknek van) automatikusan.

Szia! nem tom anyira nem nézegetem az EPG-t, de próbáld ki ha PRO4-re veszed letöltie mind. Smile

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - zsazsa82 - 10-27-2015

gabywap Írta:

Szia! nem tom anyira nem nézegetem az EPG-t, de próbáld ki ha PRO4-re veszed letöltie mind. Smile

Köszi majd kipróbálom.Melyik szolgáltatós pro4-et próbáljam?

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - zsazsa82 - 10-28-2015

zsazsa82 Írta:
gabywap Írta:

Köszi majd kipróbálom.Melyik szolgáltatós pro4-et próbáljam?

Sajnos nem jártam sikerrel, csak az éppen nézett müsor epg tolti le úgy is.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Eember - 11-04-2015

Sziasztok!
600HD-hoz honnan tudok letölteni friss THOR-os csat. listát? (UPC+DIGI)