GOSAT.HU Fórum
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nyomtatható verzió

+- GOSAT.HU Fórum (https://gosat.hu/gosat)
+-- Fórum: SAT - TV - DVB-T - IPTV (https://gosat.hu/gosat/forum-61.html)
+--- Fórum: Beltérik - Set - Top - Boxok (https://gosat.hu/gosat/forum-60.html)
+---- Fórum: AMIKO-ALMA-OPTIBOX (https://gosat.hu/gosat/forum-83.html)
+---- Téma: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő (/thread-129813.html)

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - roberts - 07-26-2015

Schatten Írta:
roberts Írta:A Google Map-ot úgy sikerült működésre birni,hogy az "Ismeretlen hiba" üzenet után piros gombbal elindítottam a keresést és beírva a települést megjelenik a térkép...

Megpróbáltam , amíg beírom működik de kilépve a Map - ből elfelejti. Előtte beírtam települést , és megjegyezte.

Hát igen van még mit csiszolniuk a szoftveren!

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - roberts - 07-27-2015

roberts Írta:Megpróbáltam wifin keresztül AndroidAP segítségével mobilról véve az internetet az időjárást és ekkor megjelenítette az időjárás adatokat,de routeren keresztül kábellel összekötve ismeretlen hiba üzenet van nem működik. Szóval most ez a tapasztalatom. A Google Map nem működik egyik módszerrel sem.

Az egyik jó ismerősöm javasolta,hogy kapcsoljam ki a routerben a tűzfalat. Jó ötlet volt,mert kikapcsolása után már megjeleníti az időjárás adatokat.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Schatten - 07-27-2015

roberts Írta:
roberts Írta:Megpróbáltam wifin keresztül AndroidAP segítségével mobilról véve az internetet az időjárást és ekkor megjelenítette az időjárás adatokat,de routeren keresztül kábellel összekötve ismeretlen hiba üzenet van nem működik. Szóval most ez a tapasztalatom. A Google Map nem működik egyik módszerrel sem.

Az egyik jó ismerősöm javasolta,hogy kapcsoljam ki a routerben a tűzfalat. Jó ötlet volt,mert kikapcsolása után már megjeleníti az időjárás adatokat.

Ma megpróbáltam a ruter tűzfalat kikapcsolni , de ugyan az nekem már tűzfallal is ment , az időjárást megjelenítí de nem lakóhely szerintit ha menne a MAP akkor lehetne beírni a lakóhelyet. Még van egy dolog ami nem sikerül , számitogépbe beütöm az ip cimet (amit a boxból olvasok ki) és utánna a :9999 de nem látom azt ami kellene (c-sorok be írása).

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Bundy - 07-29-2015

roberts Írta:Még van egy dolog ami nem sikerül , számitogépbe beütöm az ip cimet (amit a boxból olvasok ki) és utánna a :9999 de nem látom azt ami kellene (c-sorok be írása).

Azt nem tudom, hogy ott lehet-e, én a menü ->x-tras -> client -nél írtam bele a dolgokat.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - sunike - 07-29-2015

peje Írta:
laosz Írta:Koszi az infot, az abcom oldalat ismerem, ott csak a gyari sw van, de kozben megjelent a patch valtozat is az ab-forum.info oldalon.
Akit erdekel talaltam meg ezt az oldalt is,http://www.sat-expert.com/forum/showthread.php?p=472426, de valahogy a regisztracio utan sem sikerul letolteni a megfelelo sw-t.Probalkozom.
Patch-elt változat lelőhelye.gabywap írta a 14.oldalon.
totalcomander-ben ftp kapcsolat.

kapcsolat neve ftp.650.satupdate.net
kiszolgáló neve: ftp.650.satupdate.net
felhasználó neve: 650.satupdate.net
jelszó: sat

kapcsolódás után ebbe mész: SW A=En-Hu-Pl-Ru-Cz-Sk-Ua és ott a szoft letölt pen-re rak és usb update módban a szoftra katt és ennyi Smile
a beállitások megmaradnak nem kell félni....

FTP TC-hez.

kapcsolat neve ftp.652.satupdate.net
kiszolgáló neve: ftp.652.satupdate.net
felhasználó neve: 652.satupdate.net
jelszó: sat
Sziasztok!
Olvasom, hogy ha találok új szoftvert és letöltöm akár a netről FTP-vel és telepítem, akkor semmi nem tűnik el?
Minden csatorna, favorite, IP, EMU emgmarad, ahogy van vagy érdemes valami backup-ot csinálni?
Ha igen, akkor milyen rendszer mentést javasoltok soft upgrade előtt?
Köszi.
Sünike

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Schatten - 07-29-2015

Bundy Írta:
roberts Írta:Még van egy dolog ami nem sikerül , számitogépbe beütöm az ip cimet (amit a boxból olvasok ki) és utánna a :9999 de nem látom azt ami kellene (c-sorok be írása).

Azt nem tudom, hogy ott lehet-e, én a menü ->x-tras -> client -nél írtam bele a dolgokat.

Kösz most már látom ez hiányzott "0000".

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - gyuroci - 07-30-2015

Schatten Írta:
roberts Írta:

Ma megpróbáltam a ruter tűzfalat kikapcsolni , de ugyan az nekem már tűzfallal is ment , az időjárást megjelenítí de nem lakóhely szerintit ha menne a MAP akkor lehetne beírni a lakóhelyet. Még van egy dolog ami nem sikerül , számitogépbe beütöm az ip cimet (amit a boxból olvasok ki) és utánna a :9999 de nem látom azt ami kellene (c-sorok be írása).

Nekem is csak Mozilla Firefox böngészővel sikerült a sort így beírni, Chrome böngészőn nem jött elő, vagyis nem csatlakozott a 600HD beltérihez.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - nagylevente1975 - 08-04-2015

Sziasztok,udv mindenkit! Megbizhato e ez a belteri,mint kliens,vagy inkabb Amikot vasaroljak? Koszonom ha valaki valaszolna es velemenyt mondana rolluk. Levi.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - kalmi54 - 08-05-2015

nagylevente1975 Írta:Sziasztok,udv mindenkit! Megbizhato e ez a belteri,mint kliens,vagy inkabb Amikot vasaroljak? Koszonom ha valaki valaszolna es velemenyt mondana rolluk. Levi.
Szia nagyon jó és meg bízható ajánlom. Wink

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - nagylevente1975 - 08-05-2015

Tiszteletem es koszonom a valaszt. Meg annyit kerdeznek,hogy 600 vagy 650 est vasaroljak? ( Amiko 8150 es 8260+ beltereket hasonlitanam hozza). Udvozlettel,Levi.
(Erdelybol irok es csak egyelore a 600 as valtozatot kaptam meg).