![]() |
|
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nyomtatható verzió +- GOSAT.HU Fórum (https://gosat.hu/gosat) +-- Fórum: SAT - TV - DVB-T - IPTV (https://gosat.hu/gosat/forum-61.html) +--- Fórum: Beltérik - Set - Top - Boxok (https://gosat.hu/gosat/forum-60.html) +---- Fórum: AMIKO-ALMA-OPTIBOX (https://gosat.hu/gosat/forum-83.html) +---- Téma: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő (/thread-129813.html) |
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - roberts - 07-24-2015 Schatten Írta:Sajnos a boxom 650 , arra nem jó a 652A Home / Firmware for to all receivers / Cryptobox mappában vannak a 650-eshez is szoftverek. Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - roberts - 07-25-2015 Megpróbáltam wifin keresztül AndroidAP segítségével mobilról véve az internetet az időjárást és ekkor megjelenítette az időjárás adatokat,de routeren keresztül kábellel összekötve ismeretlen hiba üzenet van nem működik. Szóval most ez a tapasztalatom. A Google Map nem működik egyik módszerrel sem. Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - roberts - 07-25-2015 A Google Map-ot úgy sikerült működésre birni,hogy az "Ismeretlen hiba" üzenet után piros gombbal elindítottam a keresést és beírva a települést megjelenik a térkép... Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Schatten - 07-26-2015 roberts Írta:A Google Map-ot úgy sikerült működésre birni,hogy az "Ismeretlen hiba" üzenet után piros gombbal elindítottam a keresést és beírva a települést megjelenik a térkép... Megpróbáltam , amíg beírom működik de kilépve a Map - ből elfelejti. Előtte beírtam települést , és megjegyezte. Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - roberts - 07-26-2015 Schatten Írta:roberts Írta:A Google Map-ot úgy sikerült működésre birni,hogy az "Ismeretlen hiba" üzenet után piros gombbal elindítottam a keresést és beírva a települést megjelenik a térkép... Hát igen van még mit csiszolniuk a szoftveren! Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - roberts - 07-27-2015 roberts Írta:Megpróbáltam wifin keresztül AndroidAP segítségével mobilról véve az internetet az időjárást és ekkor megjelenítette az időjárás adatokat,de routeren keresztül kábellel összekötve ismeretlen hiba üzenet van nem működik. Szóval most ez a tapasztalatom. A Google Map nem működik egyik módszerrel sem. Az egyik jó ismerősöm javasolta,hogy kapcsoljam ki a routerben a tűzfalat. Jó ötlet volt,mert kikapcsolása után már megjeleníti az időjárás adatokat. Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Schatten - 07-27-2015 roberts Írta:roberts Írta:Megpróbáltam wifin keresztül AndroidAP segítségével mobilról véve az internetet az időjárást és ekkor megjelenítette az időjárás adatokat,de routeren keresztül kábellel összekötve ismeretlen hiba üzenet van nem működik. Szóval most ez a tapasztalatom. A Google Map nem működik egyik módszerrel sem. Ma megpróbáltam a ruter tűzfalat kikapcsolni , de ugyan az nekem már tűzfallal is ment , az időjárást megjelenítí de nem lakóhely szerintit ha menne a MAP akkor lehetne beírni a lakóhelyet. Még van egy dolog ami nem sikerül , számitogépbe beütöm az ip cimet (amit a boxból olvasok ki) és utánna a :9999 de nem látom azt ami kellene (c-sorok be írása). Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Bundy - 07-29-2015 roberts Írta:Még van egy dolog ami nem sikerül , számitogépbe beütöm az ip cimet (amit a boxból olvasok ki) és utánna a :9999 de nem látom azt ami kellene (c-sorok be írása). Azt nem tudom, hogy ott lehet-e, én a menü ->x-tras -> client -nél írtam bele a dolgokat. Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - sunike - 07-29-2015 peje Írta:Sziasztok!laosz Írta:Koszi az infot, az abcom oldalat ismerem, ott csak a gyari sw van, de kozben megjelent a patch valtozat is az ab-forum.info oldalon.Patch-elt változat lelőhelye.gabywap írta a 14.oldalon. Olvasom, hogy ha találok új szoftvert és letöltöm akár a netről FTP-vel és telepítem, akkor semmi nem tűnik el? Minden csatorna, favorite, IP, EMU emgmarad, ahogy van vagy érdemes valami backup-ot csinálni? Ha igen, akkor milyen rendszer mentést javasoltok soft upgrade előtt? Köszi. Sünike Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Schatten - 07-29-2015 Bundy Írta:roberts Írta:Még van egy dolog ami nem sikerül , számitogépbe beütöm az ip cimet (amit a boxból olvasok ki) és utánna a :9999 de nem látom azt ami kellene (c-sorok be írása). Kösz most már látom ez hiányzott "0000". |