GOSAT.HU Fórum
Tud nekem valaki segíteni? - Nyomtatható verzió

+- GOSAT.HU Fórum (https://gosat.hu/gosat)
+-- Fórum: SAT - TV - DVB-T - IPTV (https://gosat.hu/gosat/forum-61.html)
+--- Fórum: GO SAT - TV társalgó (https://gosat.hu/gosat/forum-63.html)
+--- Téma: Tud nekem valaki segíteni? (/thread-129774.html)

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Re: Tud nekem valaki segíteni? - Gabywap - 06-30-2014

petyo32 Írta:Segítségre lenne szükségem!

Van egy golden media 990 spark készülék! Nem sikerül vele kapcsolodni a szerverhez.idáig ccam pulginnal kapcsolodott, most viszont newcam pulginnal kellene csatlakozni.mert máshová kell csatlakozni
A portott másik beltéri a golden media 776 nyitja , ki lett próbálva.

Köszönöm a segítséget!

Az teljesen mindegy milyen sorst irsz a CCCam.cfg -be annak menni kéne ha N sor vagy C sor akkor is. Smile

Re: Tud nekem valaki segíteni? - drxmarton - 07-19-2014

Sziasztok,
A segítésget szeretném kérni.
Korában egy rokonomnál láttam egy dreamboxot működés közben, ami "végtelem lehetőségekkel" rendelkezett.
Egy idő után ez a lehetősége megszűnt, de mindig furdalt, hogy lehetne nálam is valami hasonló megoldás.
Mostanában mondták, hogy van egy új rendszer, ami hasonlóan sok csatornát tesz elérhetővé.
Abban kérném a segítségeteket, hogy hol kezdjem a tájékozódást, illetve, hogy hol tudnék több információt kapni ezzel kapcsolatban, beleértve az esetleges kódokat is.
Előre is köszi,
M.

Re: Tud nekem valaki segíteni? - Gabywap - 07-28-2014

drxmarton Írta:Sziasztok,
A segítésget szeretném kérni.
Korában egy rokonomnál láttam egy dreamboxot működés közben, ami "végtelem lehetőségekkel" rendelkezett.
Egy idő után ez a lehetősége megszűnt, de mindig furdalt, hogy lehetne nálam is valami hasonló megoldás.
Mostanában mondták, hogy van egy új rendszer, ami hasonlóan sok csatornát tesz elérhetővé.
Abban kérném a segítségeteket, hogy hol kezdjem a tájékozódást, illetve, hogy hol tudnék több információt kapni ezzel kapcsolatban, beleértve az esetleges kódokat is.
Előre is köszi,
M.

Hát igy konkrétan nem fogsz leirást találni erről. De ma már nem nagyon kapni dm500-at, na meg már majdnem nem sokkal többért HD vasat is lehet kapni. AZt csak netre (router) kötve egy szerverrel össze kötve nézheted az adást ha persze találsz. Smile

Re: Tud nekem valaki segíteni? - torzsa_phpbb3_import381 - 08-02-2014

Halli mindenkinek ,adót egy Amiko mini combo beltéri ralyta 1.2.50 emu sw az lene probléma hogy nem akarja behúzni a digitális kábeltévé kódokat amit eddig megtett,tud valaki valamit eröl algoritmust váltottak vagy más a gond ,köszönöm.

Re: Tud nekem valaki segíteni? - kgpassat - 08-04-2014

Sziasztok!

Két kérdésem lenne.
Az egyik, hogy melyik beltérit ajánljátok Irdeto-s kártyához? Amiko Mini jó lehet?
A másik, hogy a nyugat 1 fok elérhető-1 Dubai-ból? Ha igen, mekkora tányér kell hozzá?

Re: Tud nekem valaki segíteni? - torzsa_phpbb3_import381 - 08-05-2014

torzsa Írta:Halli mindenkinek ,adót egy Amiko mini combo beltéri ralyta 1.2.50 emu sw az lene probléma hogy nem akarja behúzni a digitális kábeltévé kódokat amit eddig megtett,tud valaki valamit eröl algoritmust váltottak vagy más a gond ,köszönöm.

Ok megoldotam. :lol:

Re: Tud nekem valaki segíteni? - njjana - 08-17-2014

"A másik, hogy a nyugat 1 fok elérhető-1 Dubai-ból? Ha igen, mekkora tányér kell hozzá?"
Szia. Megnézve a lábnyomtérképet, mind a Digi TV, mind az UPC Direct szemszögéből, szerintem esélytelen. Lehetne tenni egy gyenge kisérletet átlagon felüli (4-5m-es) antennával, de nem hinném, hogy sikerülne.

Re: Tud nekem valaki segíteni? - kgpassat - 09-12-2014

njjana Írta:"A másik, hogy a nyugat 1 fok elérhető-1 Dubai-ból? Ha igen, mekkora tányér kell hozzá?"
Szia. Megnézve a lábnyomtérképet, mind a Digi TV, mind az UPC Direct szemszögéből, szerintem esélytelen. Lehetne tenni egy gyenge kisérletet átlagon felüli (4-5m-es) antennával, de nem hinném, hogy sikerülne.

Köszönöm!

Re: Tud nekem valaki segíteni? - torzsa_phpbb3_import381 - 10-30-2014

Halli mindenkinek ki tud mondani valamit erőöl az oldalról álitolag IPtv alapúan dolgoznak.Megbízhatóak? vagy csak kamu? köszönöm.
http://nezdmagyarul.tv/

Re: Tud nekem valaki segíteni? - szirosz - 12-02-2014

Sziasztok !
Ha jól látom én vagyok a legzöldfülűbb itt . Ha valakinek lenne egy teljesen nulláról induló leírása azt nagyon szépen megköszönném. A műholdas Tv-zés , IP Tv , műholdvevő okosítása és egyéb rövidítések teljesen idegenek számomra . Szeretnék egy ilyen rendszert venni , beüzemelni , de valójában azt sem tudom milyen antennát , beltérit vegyek ?
Előre is köszönöm a segítségeteket .
Üdvözlettel.
S.