GOSAT.HU Fórum
Tud nekem valaki segíteni? - Nyomtatható verzió

+- GOSAT.HU Fórum (https://gosat.hu/gosat)
+-- Fórum: SAT - TV - DVB-T - IPTV (https://gosat.hu/gosat/forum-61.html)
+--- Fórum: GO SAT - TV társalgó (https://gosat.hu/gosat/forum-63.html)
+--- Téma: Tud nekem valaki segíteni? (/thread-129774.html)

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Re: Tud nekem valaki segíteni? - totoro - 03-27-2014

Sziasztok

Az amiko alien 2 3 tuneres milyen?
Nincs vele probléma?

Re: Tud nekem valaki segíteni? - katikaaa - 04-02-2014

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Big Grin Van egy amiko alien 2 beltérim és iszonyat kicsi rajta a q jel, 35 és 45% között pulzál. Délelőtt még ennyi sincs, akkor szinte nézhetetlen. Ráraktam a legfrissebb szoftot (spark1.2.72), de a helyzet ugyanaz. A beltéri teljesen új. Elképzelhető, hogy a tunerje nem jó? Vagy egy más szoftverrel lehet rajta változtatni? Esetleg én nem állítottam be jól? Már kb. két hete olvasom a nb. fórumot, de minél többet olvasom , annál hülyébb vagyok hozzá. Nem tudom mit kell csinálni az enigma 2-vel , mit kell eltölteni és , hogy rakom fel a plugint, egyáltalán mi az, miért lenne az nekem jó?
Hát csak ennyi lenne a kérésem. Elképzelhető, hogy túllőttem a célon???? Sad

Re: Tud nekem valaki segíteni? - gentlemen - 04-02-2014

Hát szerintem az antennát kéne megnézni nem kizárt kicsit elmozdult azért kicsi a jel de előtte másik beltérivel nem árt leellenőrizni eseteleg még kábel gond is lehet vagy f csatlakozó laza érintkezése!!!!!!

Re: Tud nekem valaki segíteni? - katikaaa - 04-02-2014

gentlemen Írta:Hát szerintem az antennát kéne megnézni nem kizárt kicsit elmozdult azért kicsi a jel de előtte másik beltérivel nem árt leellenőrizni eseteleg még kábel gond is lehet vagy f csatlakozó laza érintkezése!!!!!!

Köszi, de nem tartom valószínűnek, mivel két különböző lakásban (más kerület) más-más beltérivel, tökéletes a jel (opticum, edision és amiko 8900 -al). Ezért írtam, hogy vagy a szoftver, vagy a tuner nem működik normálisan.

Köszi a segítségedet Tongue

Re: Tud nekem valaki segíteni? - totoro - 04-05-2014

Sziasztok

Alien 2 martigit neutrinoval a hdmi-n keresztül nincs kép.
Az 1080p 60hz-et hol lehet bekapcsolni?

Re: Tud nekem valaki segíteni? - voliver_phpbb3_import337 - 05-04-2014

totoro Írta:Sziasztok

Alien 2 martigit neutrinoval a hdmi-n keresztül nincs kép.
Az 1080p 60hz-et hol lehet bekapcsolni?

nekem csak Alien 1 van de gondolom hasonló a neutrinónal a menü tehát menü gomb/ beállitások/ tv beállitások/ videómód és itt kiválasztod a kivánt felbontást.

Re: Tud nekem valaki segíteni? - vancza ferencz - 05-31-2014

szia ne haragudj hogy nem irtam meg a beltérit dreambox500s a GO-SAT-rol volt letöltve a proram

Re: Tud nekem valaki segíteni? - Elektrocsib - 06-13-2014

Sziasztok!

Szeretném lecserélni a régi SD beltérim egy HD képesre. Valami olcsó darabot szeretnék amin, ha felveszek egy műsort, akkor vissza tudom nézni akár PC-n is. Tudtok ajánlani valamit?

Köszönöm, Elektrocsib.

Re: Tud nekem valaki segíteni? - Gabywap - 06-25-2014

Elektrocsib Írta:Sziasztok!

Szeretném lecserélni a régi SD beltérim egy HD képesre. Valami olcsó darabot szeretnék amin, ha felveszek egy műsort, akkor vissza tudom nézni akár PC-n is. Tudtok ajánlani valamit?

Köszönöm, Elektrocsib.

Csak linuxos tud ilyet ami rögzit és pc-n lejátszható... ilyenek az Amiko Alien 8900......

Re: Tud nekem valaki segíteni? - petyo32 - 06-29-2014

Segítségre lenne szükségem!

Van egy golden media 990 spark készülék! Nem sikerül vele kapcsolodni a szerverhez.idáig ccam pulginnal kapcsolodott, most viszont newcam pulginnal kellene csatlakozni.mert máshová kell csatlakozni
A portott másik beltéri a golden media 776 nyitja , ki lett próbálva.

Köszönöm a segítséget!