GOSAT.HU Fórum
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nyomtatható verzió

+- GOSAT.HU Fórum (https://gosat.hu/gosat)
+-- Fórum: SAT - TV - DVB-T - IPTV (https://gosat.hu/gosat/forum-61.html)
+--- Fórum: Beltérik - Set - Top - Boxok (https://gosat.hu/gosat/forum-60.html)
+---- Fórum: AMIKO-ALMA-OPTIBOX (https://gosat.hu/gosat/forum-83.html)
+---- Téma: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő (/thread-129813.html)

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - bogar2 - 01-10-2015

Sziasztok! A 650-es csatornalista használható 652-re is vagy DVB-T miatt nem jó?
Illetve gyári készülékben benne van az EMU vagy frissíteni kell a soft.-ot az ftp-én elérhetővel?
Válaszokat előre is köszi!

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - kalmi54 - 01-11-2015

bogar2 Írta:Sziasztok! A 650-es csatornalista használható 652-re is vagy DVB-T miatt nem jó?
Illetve gyári készülékben benne van az EMU vagy frissíteni kell a soft.-ot az ftp-én elérhetővel?
Válaszokat előre is köszi!

Szia a 650-es csatorna lista nem jó a 652-es re frissíteni meg tudod az ftp-én elérhetővel.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - bivalyos - 01-11-2015

Sziasztok,nekem is van egy 650HD az lenne a kérdésem,hogy az iptv listát nem lehet valahogy beállítani hogy ne csak 16 csatorna legyen látható?
Illetve hogy a csatorna listát automatikusan frissiti vagy kézzel kell,mindig teljesen újrahangolni az egészet?

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - argosz - 01-12-2015

gabywap Írta:Ha jobban megnézed mit is irtam neked, látni fogod a 652 letöltő helyét adtam, lentebb pedig másnak a 650-t Smile

Köszi rájöttem már csak lassan, bocsi de láma vagyok egy kissé :o

meg lenne még egy kérdésem, ugyan nem cryptobox,de hátha... Dreamboxkban jártas vagy?
dm 7000-s boxot cseréltem cryptoboxra. Valaki megakarta venni a dreamot, hozta a hivatalos upc kártyáját és nem tudtam a gépet életre kelteni, pedig nem párosított upc kártya. (a cryptobox egyből nyitotta)

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 01-13-2015

argosz Írta:
gabywap Írta:Ha jobban megnézed mit is irtam neked, látni fogod a 652 letöltő helyét adtam, lentebb pedig másnak a 650-t Smile

Köszi rájöttem már csak lassan, bocsi de láma vagyok egy kissé :o

meg lenne még egy kérdésem, ugyan nem cryptobox,de hátha... Dreamboxkban jártas vagy?
dm 7000-s boxot cseréltem cryptoboxra. Valaki megakarta venni a dreamot, hozta a hivatalos upc kártyáját és nem tudtam a gépet életre kelteni, pedig nem párosított upc kártya. (a cryptobox egyből nyitotta)

Ha 0D97 -es a CCcam 2.3.0 nyissa vayg oscam kell neki 1.20 akármilyen legnagyobb nyissa és frissit de azért azt kicsit érteni is kell az oscam. Smile

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Ferco1971 - 01-17-2015

Sziasztok! G-Mscreen valamiért kiakad amióta frissített. Tableten próbálom. Van valakinek tapasztalata?
Köszi

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Levente - 01-19-2015

Sziasztok.Cryptobox 650HD beltérit szeretnék venni,de az érdekelne a vásárlás elött hogy használja-e valaki az itt jelenlévök közül a HDMI CEC (egy távirányítóval kezelni több készüléket,jelen esetben a tv-t és a beltérit) funkciót rajta?Nekem Philips tv-m van,fog-e rendesen müködni vele?Vagy aki más tv-vel használja annak mi megy vele? Kikapcs,hangerő,csatornaváltás és még valami más? Vagy csak ennyi? Köszi élőre is a válaszokat.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 01-21-2015

Levente Írta:Sziasztok.Cryptobox 650HD beltérit szeretnék venni,de az érdekelne a vásárlás elött hogy használja-e valaki az itt jelenlévök közül a HDMI CEC (egy távirányítóval kezelni több készüléket,jelen esetben a tv-t és a beltérit) funkciót rajta?Nekem Philips tv-m van,fog-e rendesen müködni vele?Vagy aki más tv-vel használja annak mi megy vele? Kikapcs,hangerő,csatornaváltás és még valami más? Vagy csak ennyi? Köszi élőre is a válaszokat.

Szia! Úgy látom van benne ez a funkció de, hogy müködik azt nem tudom én nem tudom ki próbálni, és ezt a fotót készitettem a menüről. Smile

[Kép: cryptobox_650_HDMI_CEC1.jpg]

[Kép: cryptobox_650_HDMI_CEC2.jpg]

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Levente - 01-21-2015

Köszi szépen a választ. Kifejezetten a HDMI CEC-ért vennék ilyen beltérit.Már csak azt kellene megtudnom milyen tv-kel kompatibilis.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - apuka - 01-21-2015

Levente Írta:Köszi szépen a választ. Kifejezetten a HDMI CEC-ért vennék ilyen beltérit.Már csak azt kellene megtudnom milyen tv-kel kompatibilis.
nekem szépen müxik a HDMI CEC /samsung smart/