AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nyomtatható verzió
GOSAT.HU Fórum
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nyomtatható verzió

+- GOSAT.HU Fórum (https://gosat.hu/gosat)
+-- Fórum: SAT - TV - DVB-T - IPTV (https://gosat.hu/gosat/forum-61.html)
+--- Fórum: Beltérik - Set - Top - Boxok (https://gosat.hu/gosat/forum-60.html)
+---- Fórum: AMIKO-ALMA-OPTIBOX (https://gosat.hu/gosat/forum-83.html)
+---- Téma: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő (/thread-129813.html)

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Ferco1971 - 01-17-2015

Sziasztok! G-Mscreen valamiért kiakad amióta frissített. Tableten próbálom. Van valakinek tapasztalata?
Köszi

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Levente - 01-19-2015

Sziasztok.Cryptobox 650HD beltérit szeretnék venni,de az érdekelne a vásárlás elött hogy használja-e valaki az itt jelenlévök közül a HDMI CEC (egy távirányítóval kezelni több készüléket,jelen esetben a tv-t és a beltérit) funkciót rajta?Nekem Philips tv-m van,fog-e rendesen müködni vele?Vagy aki más tv-vel használja annak mi megy vele? Kikapcs,hangerő,csatornaváltás és még valami más? Vagy csak ennyi? Köszi élőre is a válaszokat.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 01-21-2015

Levente Írta:Sziasztok.Cryptobox 650HD beltérit szeretnék venni,de az érdekelne a vásárlás elött hogy használja-e valaki az itt jelenlévök közül a HDMI CEC (egy távirányítóval kezelni több készüléket,jelen esetben a tv-t és a beltérit) funkciót rajta?Nekem Philips tv-m van,fog-e rendesen müködni vele?Vagy aki más tv-vel használja annak mi megy vele? Kikapcs,hangerő,csatornaváltás és még valami más? Vagy csak ennyi? Köszi élőre is a válaszokat.

Szia! Úgy látom van benne ez a funkció de, hogy müködik azt nem tudom én nem tudom ki próbálni, és ezt a fotót készitettem a menüről. Smile

[Kép: cryptobox_650_HDMI_CEC1.jpg]

[Kép: cryptobox_650_HDMI_CEC2.jpg]

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Levente - 01-21-2015

Köszi szépen a választ. Kifejezetten a HDMI CEC-ért vennék ilyen beltérit.Már csak azt kellene megtudnom milyen tv-kel kompatibilis.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - apuka - 01-21-2015

Levente Írta:Köszi szépen a választ. Kifejezetten a HDMI CEC-ért vennék ilyen beltérit.Már csak azt kellene megtudnom milyen tv-kel kompatibilis.
nekem szépen müxik a HDMI CEC /samsung smart/

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Levente - 01-22-2015

apuka Írta:
Levente Írta:Köszi szépen a választ. Kifejezetten a HDMI CEC-ért vennék ilyen beltérit.Már csak azt kellene megtudnom milyen tv-kel kompatibilis.
nekem szépen müxik a HDMI CEC /samsung smart/
Akkor remélem nekem is fog menni. És amugy milyen funkciók mennek? Kikapcs/bekapcs,hangerő,és még mi egyébb ha van?

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Franto - 01-25-2015

Valakitől azt szeretném megkérdezni hogy mire is jó a HDMI CEC ugyanis én kikapcsoltam mert olyan történt amikor bevan kapcsolva s beállítom az időt felvételre akkor amikor kikapcsolom a tv-t lekapcsolja a műholdvevőt is és mikor eljön az idő mikor bekellene kapcsolnia hogy felvegye a beálított műsort meg se nyekken be se kapcsol. Előre is köszönöm!

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Levente - 01-25-2015

Franto Írta:Valakitől azt szeretném megkérdezni hogy mire is jó a HDMI CEC ugyanis én kikapcsoltam mert olyan történt amikor bevan kapcsolva s beállítom az időt felvételre akkor amikor kikapcsolom a tv-t lekapcsolja a műholdvevőt is és mikor eljön az idő mikor bekellene kapcsolnia hogy felvegye a beálított műsort meg se nyekken be se kapcsol. Előre is köszönöm!
A HDMI CEC lényege arról szól hogy a HDMI porton keresztül küldenek egymásnak utasítást a készülékek.Pl van egy tv,egy beltéri meg egy házimozirendszer.Beállítod a HDMI CEC-et a készülékeken és akkor elméletileg bármelyik távírányítóval mindhárom készüléket irányíthatod.Kikapcs,bekapcs,hangerő meg stb.Többet nem nagyon tudok róla mondani mert én is csak most ismerkedek vele,még nem használtam.Nálad valószínüleg valami konfigurálási hiba van vagy nem teljesen kompatibilis a két készüléked.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - gentlemen - 01-25-2015

Új szoft cryptobox 600HD_csomag!!!!! Benne komplett szoft mentés,friss csatlista,friss iptv.(Csatlista jó a 650 hd-re is,iptv lista úgy szintén.) V1.09.13436_patch letölthető innen : Katt ide

:mrgreen:

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - scrlk - 01-25-2015

Sziasztok!
Valakinek nincs 652-re csatornalistája? Vagy jó rá a 600-650 lista is?
Előre is köszönöm!