Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 12-22-2014
malison Írta:Sziasztok!
Megjött a set-top boxom, de egy érdekes jelenséget produkál. Ha a hátulján levő kapcsolóval kapcsolom ki és vissza, akkor működik tökéletesen. Viszont ha készenlétbe teszem távirányítóval, akkor készenlétből visszahozás után csak villog a készülék hálókártyája. Így persze IP-t sem kap. A rendszerbeállításon belül kikapcsoltam a takarékos készenléti állapotot, így most távirányítóval visszakapcsolva is működik rendesen. De ez normális így, vagy vmi baja van a doboznak? Próbáltam közvetlenül routerre dugni, valamint másik kábellel is, de nem változik a helyzet. Köszi előre is!
Csináltam róla egy videót is, talán így jobban érthető: https://www.youtube.com/watch?v=kPNFwQLPGHU&feature=youtu.be
Szai Nem tudom most milyen módban van a kikapcsolás valós vagy hamis lehet csak ezt kell beállitani, amugy ez nem lenne gond.
De van egy ujabb szoft is 3 napos 
650HD_V1.09.13436_19-12-2014_A_patch.bin
totalcomander-ben ftp kapcsolat.
kapcsolat neve ftp.650.satupdate.net
kiszolgáló neve: ftp.650.satupdate.net
felhasználó neve: 650.satupdate.net
jelszó: sat
kapcsolódás után ebbe mész: SW A=En-Hu-Pl-Ru-Cz-Sk-Ua és ott a szoft letölt pen-re rak és usb update módban a szoftra katt és ennyi 
a beállitások megmaradnak nem kell félni....
ja ezt is tedd a penre és katt rá máris lesz IPTV. 
http://dl.dropboxusercontent.com/u/24060872/HU_iptv.cfg
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Franto - 12-23-2014
Szia gabywap!
Amit az előző hozzászólásodban írtál az iptv-ről azt egyáltalán hogyan is lehet bele varázsolni a box-ba.Kicsit még béna vagyok ehhez volna egy kis időd elmagyarázni!Hát csak ennyit akartam volna.További szép napot kívánok!Köszönöm!
tedd a penre és és telepitsed menüből usb update menü pont alatt katt rá máris lesz IPTV.
innen letölthető:
videó:
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 12-23-2014
Franto Írta:Szia gabywap!
Amit az előző hozzászólásodban írtál az iptv-ről azt egyáltalán hogyan is lehet bele varázsolni a box-ba.Kicsit még béna vagyok ehhez volna egy kis időd elmagyarázni!Hát csak ennyit akartam volna.További szép napot kívánok!Köszönöm!
tedd a penre és és telepitsed menüből usb update menü pont alatt katt rá máris lesz IPTV.
innen letölthető:
videó:
pontosan úgy ahogy a youtube videón is látszik!
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - tomi6107 - 12-27-2014
Sziasztok!Gondolkodom Cryptobox 650HD vásárlásán,de előtte egy-két dologban szeretnék segítséget kérni.
A 650 hogy kezeli a 'c' sort?Jelenleg Amiko 1 van,de az botrányos.
Csatornákat lehet műhold szerint csoportosítani?Úgy értem,ha az Amikon,ha benyomtam az 'ok' gombot,bejött egy ablak.Középső sor tartalmazta a műholdakat,jobb oldalon pedig a csatornákat.Ez tetszett,mert átláthatóbb volt.A Cryptobox,ami volt nálam próbára (500HD), nem találtam ilyen lehetőséget.Lekerestem több holdat is,de összekotyvasztotta a csatornákat.Abszolút nem volt áttekinthető.
Köszönöm szépen a segítséget!
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - argosz - 01-06-2015
Sziasztok és BUÉK mindenkinek.
Új vagyok a fórumon ahogy a cryptobox 652 HD beltérim is. Olvastam a hozzászólásokat, ezek alapján felraktam rá a 652 HD V1.09.13106 Patch SW A-t. Utána 4db 0, webes felületen beírva minden ami kell és hurrá nagyjából minden OK.
Amiben kérnék segítséget a következők:
A hálózaton levő külső HDD-t felismeri a rajta található filmeket simán beolvassa és le is játssza, viszont a szintén külső Hdd-n található hang fájlokat ( FLAC, MP3 ) látni látja be is olvassa de nem hajlandó lejátszani. Próbáltam mindent de nem boldogultam vele. Egy pen-re rátettem próbaként 2db hang fájlt ebből az egyiket lejátssza de a másikat nem hajlandó lejátszani Gondolom ez SW hiba. Ebből ered a másik gondom USB-n egy másik SW-t szerettem volna frissíteni (650-s re valót, gondolom a 652.re ez jó)
de amikor katt a frissítésre azt írja, hogy hiba. Tehát marad a régi SW és nem frissíti magát itt végkép elakadtam. A válaszokat és segítségeteket előre is köszönöm.
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 01-06-2015
argosz Írta:Sziasztok és BUÉK mindenkinek.
Új vagyok a fórumon ahogy a cryptobox 652 HD beltérim is. Olvastam a hozzászólásokat, ezek alapján felraktam rá a 652 HD V1.09.13106 Patch SW A-t. Utána 4db 0, webes felületen beírva minden ami kell és hurrá nagyjából minden OK.
A hálózaton levő külső HDD-t felismeri a rajta található filmeket simán beolvassa és le is játssza, viszont a szintén külső Hdd-n található hang fájlokat ( FLAC, MP3 ) látni látja be is olvassa de nem hajlandó lejátszani. Próbáltam mindent de nem boldogultam vele. Egy pen-re rátettem próbaként 2db hang fájlt ebből az egyiket lejátssza de a másikat nem hajlandó lejátszani Gondolom ez SW hiba. Ebből ered a másik gondom USB-n egy másik SW-t szerettem volna frissíteni (650-s re valót, gondolom a 652.re ez jó)
de amikor katt a frissítésre azt írja, hogy hiba. Tehát marad a régi SW és nem frissíti magát itt végkép elakadtam. A válaszokat és segítségeteket előre is köszönöm.
Szia! Hát ami 650-re való nem jó 652-re sw. Az, hogy a flag-ot nem játsza nem tudom, még én sem próbáltam 650-em van nekem de 652 is volt nállam, nincs különbség a szoftokban szinte mindenben ugyan az müködésileg. 
FTP TC-hez.
kapcsolat neve ftp.652.satupdate.net
kiszolgáló neve: ftp.652.satupdate.net
felhasználó neve: 652.satupdate.net
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - argosz - 01-06-2015
gabywap Írta:argosz Írta:Sziasztok és BUÉK mindenkinek.
Szia! Hát ami 650-re való nem jó 652-re sw. Az, hogy a flag-ot nem játsza nem tudom, még én sem próbáltam 650-em van nekem de 652 is volt nállam, nincs különbség a szoftokban szinte mindenben ugyan az müködésileg. 
FTP TC-hez.
Köszönöm a gyors válaszodat , próbálkozom tovább (FLAC lejátszás)
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - argosz - 01-07-2015
argosz Írta:gabywap Írta:argosz Írta:Sziasztok és BUÉK mindenkinek.
FTP TC-hez.
Köszönöm a gyors válaszodat , próbálkozom tovább (FLAC lejátszás)
Szia! Azt írtad, hogy ami 650.re való az nem jó a 652-re SW. viszont amit adtál FTP TC-hez
ott csak a 650-s SW van. Vagy valamit én értettem félre?
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 01-10-2015
Ha jobban megnézed mit is irtam neked, látni fogod a 652 letöltő helyét adtam, lentebb pedig másnak a 650-t
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - huan_phpbb3_import542 - 01-10-2015
Sziasztok!
Honnan tudni meg leggyorsabban,hogy új csatorna érhető el pl.HD-ban?
És hogyan kell hozzáadni 1 csatornát,teljes keresés nélkül? (HD500 mini)
|