GOSAT.HU Fórum
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nyomtatható verzió

+- GOSAT.HU Fórum (https://gosat.hu/gosat)
+-- Fórum: SAT - TV - DVB-T - IPTV (https://gosat.hu/gosat/forum-61.html)
+--- Fórum: Beltérik - Set - Top - Boxok (https://gosat.hu/gosat/forum-60.html)
+---- Fórum: AMIKO-ALMA-OPTIBOX (https://gosat.hu/gosat/forum-83.html)
+---- Téma: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő (/thread-129813.html)

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - laosz - 11-03-2014

Hello, Szlovakiaban hamarosan kaphato - AB Cryptobox 652HD combo,
Tunery / Typ: 2 / DVB-S2 + DVB-T2/C
89,90 euro
www.ellano.sk

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - ifjvassn - 11-04-2014

Sziasztok! Kezdő, de a fórumot végigolvasott új 600HD-tulajdonosként kérdezem, hogy ha már van egy szolgáltatós CW-kártyám, akkor a .bin-fájlos vagy a softcam.key -s megoldás a tuti, hogy lássam a csatikat? Köszi előre is!

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 11-05-2014

ifjvassn Írta:Sziasztok! Kezdő, de a fórumot végigolvasott új 600HD-tulajdonosként kérdezem, hogy ha már van egy szolgáltatós CW-kártyám, akkor a .bin-fájlos vagy a softcam.key -s megoldás a tuti, hogy lássam a csatikat? Köszi előre is!

Szia!

A patch-elt bin-el fognak müködni. Smile

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - laosz - 11-08-2014

Udv, vettem 2 drb cryptobox600hd-s keszuleket, neten csatlakozom a sogorom szererere.( DM 800 hd se). A problemam a kovetkezo: 1.gep ip cim: 192.168.1.113, mac cim:............D7,
2.gep ip cim:192.168.1.115 mac cim:...........22,
Mind ket gepen egyforma sw. 12875 patch, mind ket gepen ugyan az az adas fut.(ANX) ,az 1-es gep tokeletes, a 2-es gepen akadozik az adas, folyamatos dobalja a kepernyore a - kodolt csatorna- uzenetet. Eszrevettem meg a fem3-on,cool-on.A tobbi adas stabil. Probaltam cccam es newcam kliensnek is hasznalni a gepeket, sw is csereltem, ugyan az a jelenseg fogadott mint ahogy a fentiekben leirtam. Talan a 2-es gep lan bemenetelevel van a gond? Valami otlet??? ( Megjegyeznem elotte 102e arivam volt, problema mentesen mukodott minden.)
Koszonom a valaszt, szep napot.
laosz SK.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - ifjvassn - 11-12-2014

gabywap Írta:
ifjvassn Írta:Sziasztok! Kezdő, de a fórumot végigolvasott új 600HD-tulajdonosként kérdezem, hogy ha már van egy szolgáltatós CW-kártyám, akkor a .bin-fájlos vagy a softcam.key -s megoldás a tuti, hogy lássam a csatikat? Köszi előre is!

Szia!

A patch-elt bin-el fognak müködni. Smile

Feltöltöttem rá a legújabbat, amit találtam (október tizenvalahanyadiki), úgy, hogy benn volt az előfizetéses kártya, de újrabútolás után nem volt különbség, ugyanazokat a castikat láttam csak. Kellene még valamit csinélnom? Csatilistát is muszáj ilyenkor frissíteni, ha már be vannak rajta állítva, amiket akarok?

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - lam - 11-13-2014

Sziasztok!
Valaki tudja hogy AB CryptoBox 650HD műholdvevővel pendrive -ra veszek fel műsort és addig még megy a rec nem jön be csak pár csatorna.ez miért lehet?köszönöm ha valaki segítene.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 11-14-2014

lam Írta:Sziasztok!
Valaki tudja hogy AB CryptoBox 650HD műholdvevővel pendrive -ra veszek fel műsort és addig még megy a rec nem jön be csak pár csatorna.ez miért lehet?köszönöm ha valaki segítene.

Szia! Azért mert egy tuneres nem kettő csak azon a frekin tudsz mást nézni amin épp felveszel.

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - lam - 11-15-2014

gabywap Írta:
lam Írta:Sziasztok!

Szia! Azért mert egy tuneres nem kettő csak azon a frekin tudsz mást nézni amin épp felveszel.

köszönöm a választ

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Nokia12_phpbb3_import524 - 11-15-2014

Sziasztok.Vettem én is egy ilyen szerkezetet(650).Kettő fix antennával használnám,(Thor-Eutelsat 9E)kettő LNB vel.Tettem egy Amiko Premium d-201 Diseqc 2.0 kapcsolót, kettő portos.Szoftvert frissitettem,csatorna listát is(Thor).A thor csatornái megvannak,de a Eutelsat csatornáit nem tudom behozni.A kérdésem az lenne hogy a menüben az LNB beállitásoknál kell még valamit állitani hogy mindkét fejet tudjam használni.A másik pedig kártyamegosztási adatokat hol tudom beirkálni(szerver,user stb).Előre is köszönöm.[/quote]

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő - Gabywap - 11-16-2014

nokia12 Írta:Sziasztok.Vettem én is egy ilyen szerkezetet(650).Kettő fix antennával használnám,(Thor-Eutelsat 9E)kettő LNB vel.Tettem egy Amiko Premium d-201 Diseqc 2.0 kapcsolót, kettő portos.Szoftvert frissitettem,csatorna listát is(Thor).A thor csatornái megvannak,de a Eutelsat csatornáit nem tudom behozni.A kérdésem az lenne hogy a menüben az LNB beállitásoknál kell még valamit állitani hogy mindkét fejet tudjam használni.A másik pedig kártyamegosztási adatokat hol tudom beirkálni(szerver,user stb).Előre is köszönöm.
[/quote]

Szia, a beállitást itt kell megoldanod melyik LNB-re melyik hold van.

[Kép: ABcryptobox_650_m3.jpg]