HÁROM CSATORNA IS KÓDOLATLAN MÁJUS MÁSODIK FELÉBEN A MINDIG TV-N

4

HÁROM CSATORNA IS KÓDOLATLAN MÁJUS MÁSODIK FELÉBEN A MINDIG TV-N

 

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 17. és május 30. között a Film+, május 18. és május 31. között a VIASAT6, május 18. és június 1. között pedig a TV2 Comedy csatornát, félmilliónál is jóval több háztartásban. A VIASAT6 csatorna műsora a kódolatlan időszakban a mindiGO TV-n is elérhető lesz.

 

Film+ mozicsatornán igazi sikerfilmeket láthatnak a MinDig TV nézői esténként.

Május 17-én a Törésvonal, 18-án az Űrvihar, május 22-én a 2018-as Robin Hood, május 30-án érkezik a Star Wars VIII. része, Az utolsó Jedik, május 31-én pedig a Jupiter felemelkedése.

Új tartalmakkal és régi nagy kedvencekkel várja a poénok szerelmeseit a TV2 Csoport megújult humorcsatornája, TV2 Comedy néven

Továbbra is műsoron lesz például a Csengetett, Mylord?, az Egy rém rendes család, A Simpson család, az Amerikai fater vagy a BoJack Horseman, országos TV premierrel. Az arculatváltáshoz kapcsolódóan, több újdonság is érkezik. Május 18-án 13:40-től dupla epizóddal indul Az én kis családom, amelyet minden hétköznap láthatnak majd a nézők. Országos TV premierrel jön nyáron a Moone Boy című, a ’90-es évek elején játszódó Emmy-díjas vígjátéksorozat, melynek főszereplője egy elvarázsolt kisfiú, és képzeletbeli barátja. A 12 éves szőke kissrác (Martin Moone) fantáziabeli cimboráját Chris O'Dowd alakítja, aki a forgatókönyvet is jegyzi. Szintén országos TV premierrel kerül nyáron képernyőre a Zsenik közt (Outmatched) című, vadonatúj, 10 részes családi vígjáték is, ahol az átlagosnak mondható szülőknek, kicsit sem átlagos – négyből három zseni – gyerekeikkel kell tartaniuk a lépést. Sokak örömére, a közkedvelt sorozatok közül hétköznap esténként érkezik az Emmy-díjas Így jártam anyátokkal sorozat, olyan színészekkel, mint Jason Segel és Neil Patrik Harris. Szombat esténként 21 órától továbbra is a filmeké a főszerep, mint például A pláza ásza, A pláza ásza Vegasban vagy A gondozoo, ezek mellett remek francia vígjátékok közül is válogathatunk. Jönnek a Louis de Funès Csendőr-filmek, Pierre Richarddal a Magas szőke férfi felemás cipőben, és sokak kedvencével, Jean Renoval a Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1-2., és a Reszkess, Amerika! A műfaj újabb francia alkotási közül pedig érkezik Christian Clavierrel a Romazuri, melyben egy, a felesége szoknyája mögé bújó, középszerű író, - a szomszédainak köszönhetően - totálisan felbolydult mindennapjaiba pillanathatunk bele. De a Dany Boon rajongóknak is érkezik néhány csemege – így például a RAID - A törvény nemében című akció-vígjáték vagy a Sóher című film, amelyben a Dany Boon által megformált karakter (François Gautier) olyannyira tökélyre fejleszti a spórolást, hogy még barátnőjével is szakít a születésnapja előtt, hogy ne kelljen neki ajándékot vennie.

Akciófilm, thriller és fergeteges vígjáték a VIASAT6 csatorna kínálatában

A kódolatlan időszak kínálatában a Spartacus: Vér és homok akciófilmsorozat, majd május 25-től az előzménysorozat, a Spartacus: Az aréna istenei kerül képernyőre. Május 23-án és 24-én a Pókember 1. és 2. részét láthatjuk. A filmek közül a május 30-án sugárzott Élet című sci-fi és a május 31-én látható Másnaposokat ajánlja a csatorna.

 

Forrás:

https://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/harom-csatorna-is-kodolatlan-mujus-masodik-feleben-a-mindig.html?Itemid=2