Rólunk - About us

4

GOSAT.HU -  A DIGITÁLIS TÉVÉZÉS SZABADSÁGA! 

Rólunk - About us

Tisztelt tagok, felhasználók, 

Hogy kik vagyunk?

A gosat.hu nem nem fizetett cég tulajdonát képezi, hanem egy magán tulajdon, ezt szeretnénk előre jelezni.
Minket nem támogat semmilyen szervezet, illetve nem állunk kapcsolatban semmilyen céggel, hogy reklámozzuk őket.Természetesen ezt nem azt jelenti, hogy elleneznénk vagy tiltakoznánk az ellen, ha egy cég megkeresne minket egy adott termék tesztelése céljából, viszont az oldal alapvetően teljesen más szándékkal jött létre.
Nekünk a felhasználók véleménye fontos, azzal kapcsolatban, hogy egy adott készülék hogyan viselkedik, mit tapasztal használat közben. A témában megfelelően jártas felhasználók is jelen vannak a fórumon, akik saját tapasztalataik alapján tudnak valós véleményt mondani egy adott márkáról vagy termékről.

A csapatunkról, célunkról röviden:

Mi már egy tíz éve létrejött GOSAT csapat vagyunk, akik közül többen is alapító tagok. 
A csapat nagy része személyes, baráti kapcsolatot is ápol egymással, egy igazi kis közösséggé kovácsolódtunk az évek során.  A csapatépítésre és a személyes találkozások megvalósítására is igyekszünk sort keríteni, mivel az ország különböző pontjairól és a határon túlról is vannak csapattagok. Ennek okán évenként rendezünk közös kis táborokat, ahová a szeretteinket is magunkkal visszük. Ez a formátum már szinte családi eseménnyé nőtte ki magát.
Egyszerű amatőrök vagyunk, akik szeretnek a műholdas és/vagy a digitális földi vétellel foglalkozni.
Magyarországon egyedülálló és egyedi tartalommal vagyunk jelen a mai digitális világban.

Nekünk nem célunk senkivel vetélkedni, versenyezni, csupán az itt létrehozott információkat és tapasztalatokat szeretnénk megosztani.
Ezen az oldalon  tartalmak hivatkozások találhatóak meg, amelyek szinte fel lelhetőek az online felületeken is, viszont ezek többségében külföldi portálok.
Ennél fogva célunk az, hogy egy helyen is megtalálható és persze a felhasználó információk, tapasztalatok legyenek a most kezdők számára, akik szintén ilyen eszközökkel szeretnének foglalkozni.

Reméljük, minden felhasználó megtalálja a számára fontos információkat, esetleges újdonságokat,  ha még sem, csak kérdezni kell! Idővel választ kap mindenki a kérdéseire. Mivel most újraindulóban van a fórum kis türelmet és megértést  szeretnénk kérni, ha nem rögtön  válaszolunk mindenkinek, de igyekszünk minél hatékonyabb és gyorsabb formában felelni az általatok feltett kérdésekre.
Viszont nem csak kérdéseket hanem észrevételeket, visszajelzeseket is szívesen fogadunk tőletek, hiszen így tudunk mi is fejlődni.

Használjátok az oldalt bizalommal!


Kapcsolat felvétel: info(kukac)gosat(pont)hu

GOSAT.HU - THE FREEDOM OF DIGITAL TELEVISION!

About us

Dear members, users,

Who are we?

gosat.hu is not the property of a paid company, but a private property, we would like to state this in advance.
We are not supported by any organization, and we are not associated with any company to promote them. Of course, this does not mean that we would oppose or protest against a company contacting us to test a particular product, but we created this site with a completely different intent. 
For us, user feedback is important about how a particular device behaves, what it is the experience with the device. Well-versed users are also present in the forum, who can give a experts' opinion (real rewiev) about a particular brand or product based on their own experience.

Briefly about our team and goal:

We are the GOSAT team formed ten years ago, several of whom are founding members.
Most of the team also have a personal, friendships with each other, we have been realy forged into a little community over the years.We also try to realize team-building and make face-to-face meetings, as there are team members from different parts of the country and across the border. For this reason, we organize small campings every year, where we take our loved ones with us. This format has almost grown into a family event.
We are simple amateurs who like to deal with satellite and / or with digital terrestrial reception.
We are the first in Hungaryin today's digital world with unique and original content.

Our goal is not to compete with anyone, we just want to share the information and experiences created here.
This site contains content links that can be found on online interfaces, but most of them are non-hungarian portals.
Therefore, our goal is to have information and experiences that can be found in one place and, of course, for beginners who also want to use such tools.

We hope all users find the information or any news, that is important to them, if you do not, you just need to ask! Over time, everyone gets their questions answered. Since the forum is now relaunching, we would like to ask for a little patience and understanding if we are not answering everyone right away, but we try to answer your questions in the most efficient and fast way possible.
However,  we welcome not only questions but also remarks and feedback from you, as this is how we will be able to develop.

Use this site with trust!


Contact: info (at) gosat (dot) hu