Tud nekem valaki segíteni?
Re: Tud nekem valaki segíteni?
Sziasztok
Az amiko alien 2 3 tuneres milyen?
Nincs vele probléma?
Az amiko alien 2 3 tuneres milyen?
Nincs vele probléma?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Van egy amiko alien 2 beltérim és iszonyat kicsi rajta a q jel, 35 és 45% között pulzál. Délelőtt még ennyi sincs, akkor szinte nézhetetlen. Ráraktam a legfrissebb szoftot (spark1.2.72), de a helyzet ugyanaz. A beltéri teljesen új. Elképzelhető, hogy a tunerje nem jó? Vagy egy más szoftverrel lehet rajta változtatni? Esetleg én nem állítottam be jól? Már kb. két hete olvasom a nb. fórumot, de minél többet olvasom , annál hülyébb vagyok hozzá. Nem tudom mit kell csinálni az enigma 2-vel , mit kell eltölteni és , hogy rakom fel a plugint, egyáltalán mi az, miért lenne az nekem jó?
Hát csak ennyi lenne a kérésem. Elképzelhető, hogy túllőttem a célon????
Segítséget szeretnék kérni

Hát csak ennyi lenne a kérésem. Elképzelhető, hogy túllőttem a célon????

Hát szerintem az antennát kéne megnézni nem kizárt kicsit elmozdult azért kicsi a jel de előtte másik beltérivel nem árt leellenőrizni eseteleg még kábel gond is lehet vagy f csatlakozó laza érintkezése!!!!!!
Köszi, de nem tartom valószínűnek, mivel két különböző lakásban (más kerület) más-más beltérivel, tökéletes a jel (opticum, edision és amiko 8900 -al). Ezért írtam, hogy vagy a szoftver, vagy a tuner nem működik normálisan.gentlemen írtaCOLONHát szerintem az antennát kéne megnézni nem kizárt kicsit elmozdult azért kicsi a jel de előtte másik beltérivel nem árt leellenőrizni eseteleg még kábel gond is lehet vagy f csatlakozó laza érintkezése!!!!!!
Köszi a segítségedet

Sziasztok
Alien 2 martigit neutrinoval a hdmi-n keresztül nincs kép.
Az 1080p 60hz-et hol lehet bekapcsolni?
nekem csak Alien 1 van de gondolom hasonló a neutrinónal a menü tehát menü gomb/ beállitások/ tv beállitások/ videómód és itt kiválasztod a kivánt felbontást.totoro írtaCOLONSziasztok
-
- HozzászólásokCOLON 16
- CsatlakozottCOLON 2014.02.02. 10:18:07
szia ne haragudj hogy nem irtam meg a beltérit dreambox500s a GO-SAT-rol volt letöltve a proram
-
- HozzászólásokCOLON 1
- CsatlakozottCOLON 2014.06.01. 17:38:19
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a régi SD beltérim egy HD képesre. Valami olcsó darabot szeretnék amin, ha felveszek egy műsort, akkor vissza tudom nézni akár PC-n is. Tudtok ajánlani valamit?
Köszönöm, Elektrocsib.
Szeretném lecserélni a régi SD beltérim egy HD képesre. Valami olcsó darabot szeretnék amin, ha felveszek egy műsort, akkor vissza tudom nézni akár PC-n is. Tudtok ajánlani valamit?
Köszönöm, Elektrocsib.
Csak linuxos tud ilyet ami rögzit és pc-n lejátszható... ilyenek az Amiko Alien 8900......Elektrocsib írtaCOLONSziasztok!
Köszönöm, Elektrocsib.
Segítségre lenne szükségem!
Van egy golden media 990 spark készülék! Nem sikerül vele kapcsolodni a szerverhez.idáig ccam pulginnal kapcsolodott, most viszont newcam pulginnal kellene csatlakozni.mert máshová kell csatlakozni
A portott másik beltéri a golden media 776 nyitja , ki lett próbálva.
Köszönöm a segítséget!
Van egy golden media 990 spark készülék! Nem sikerül vele kapcsolodni a szerverhez.idáig ccam pulginnal kapcsolodott, most viszont newcam pulginnal kellene csatlakozni.mert máshová kell csatlakozni
A portott másik beltéri a golden media 776 nyitja , ki lett próbálva.
Köszönöm a segítséget!