Sziasztok GOSAT!
Re: Sziasztok GOSAT!
Sziasztok,sok sikert az új fórumhoz,sok kitartást és Áldott,Békés,Ünnepeket Kívánok!
-
- Admin
- HozzászólásokCOLON 22588
- CsatlakozottCOLON 2013.12.19. 16:21:37
- Tartózkodási helyCOLON Amerikai Virgin-szigetek!
Nagyon szépen köszönjük és ahogy téged ismerlek te is sokat fogsz segíteni nekünk a Fórom újjá építésében!!relac írtaCOLONSziasztok,sok sikert az új fórumhoz,sok kitartást és Áldott,Békés,Ünnepeket Kívánok!
Hali all!
Gaby Amiko topik legyen és szerintem bele fér a Spark és az E2 témakőr együtt. Egyre több az A2 is így egy ilyen topiknak van létjogosultsága. Ha meglesz vállalom mindkét program telepítésének részletes emberi nyelven fogalmazott leírását. Te kezd a gépismertetővel és én folytatom a telepítő leírással, ha csak más nem veszi át valaki tőlünk.
Gaby Amiko topik legyen és szerintem bele fér a Spark és az E2 témakőr együtt. Egyre több az A2 is így egy ilyen topiknak van létjogosultsága. Ha meglesz vállalom mindkét program telepítésének részletes emberi nyelven fogalmazott leírását. Te kezd a gépismertetővel és én folytatom a telepítő leírással, ha csak más nem veszi át valaki tőlünk.
amiko-alien-es-alien-2-t3.htmlsong írtaCOLONHali all!
-
- HozzászólásokCOLON 16
- CsatlakozottCOLON 2014.02.02. 10:18:07
MGRAB 201_all_in_one_hu.zip programot használtam film felvételére a kalkulátorba és nagyon megvoltam elégedve vele de sajnos kicseréltem a windows xp-ét windows7-re és nem tudom feltelepiteni a programot mert az egyik segéd program a TREX-mind kiirja hogy a program nem támogatott kérem ha tud valaki segiteni elöre köszönöm ferencz