Optibox EVO Xfinity Androidos műholdvevő
Re: Optibox EVO Xfinity Androidos műholdvevő
De minek azt létrehozni, amikor ez amugy is benne van?
0:/emmc/Movies/
0:/emmc/Movies/
gentlemen Köszönöm , kipróbálom kiveszem a pipát.
Ezen fórumon első oldalon írtakban láttam ennek a mappának létrehozását ami nem nehéz viszont kettőt is készítettem csak törölni nem tudtam . Remélhetőleg gentlemen javslata után ez is lehetséges.
Köszönöm a segítségeket , Üdv. kim
Beállítottam mükszik.
!
Ezen fórumon első oldalon írtakban láttam ennek a mappának létrehozását ami nem nehéz viszont kettőt is készítettem csak törölni nem tudtam . Remélhetőleg gentlemen javslata után ez is lehetséges.
Köszönöm a segítségeket , Üdv. kim

Beállítottam mükszik.

mik. "ohne Ende Dampfroß" = "gőzmozdonyok mindíg lesznek"
Hali menj rá arra a mappára és nyomj egy menü gombot a távon felugrik egy ablak ott lessz egy olyan forrás eltávolítása ennyi az egész !!!
EVO Xfinity Ma készült Friss csatorna lista Thorn letölthető innen : Katt ide
EVO Xfinity Ma készült Friss csatorna lista Thorn letölthető innen : Katt ide
Köszönet a sok segítségért , és csatorna listáért.
Üdv.kim
Üdv.kim

Sziasztok.
Távirányító problémával küzdök,bizonyos idő eltelte után nincs kapcsolat a beltéri és a távirányító között és csak a beltéri újra indítása segít,illetve a másik gondom,hogy csatorna váltáskor sokszor már 3-4 csatornánál járok,de még mindig az első csatorna képe ,hangja megy,majd vissza lépek,akkor lép a következőre.Mi okozhatja ezeket a hibákat?
2015.02.05szoftver van rajta.
Távirányító problémával küzdök,bizonyos idő eltelte után nincs kapcsolat a beltéri és a távirányító között és csak a beltéri újra indítása segít,illetve a másik gondom,hogy csatorna váltáskor sokszor már 3-4 csatornánál járok,de még mindig az első csatorna képe ,hangja megy,majd vissza lépek,akkor lép a következőre.Mi okozhatja ezeket a hibákat?
2015.02.05szoftver van rajta.
Az előző oldalon ajánlottam egy szoftot próbáld meg , nálam hibátlanul megy , ott a letölthetőség is. A csatornák léptetése sajnos ilyen lassú ez másnál is így van ezen csak a türelem segít.
Üdv.
Üdv.

Köszi,lehet kipróbálom.Azért elég idegesítő,hogy ezt nem képesek rendesen megcsinálni.
Srácok, nálam mind2 X-nél gyors a váltás!
foreman írtaCOLONSrácok, nálam mind2 X-nél gyors a váltás!
Mert pöpec!

Neked melyik szoftver van fent?foreman írtaCOLONSrácok, nálam mind2 X-nél gyors a váltás!