Optibox EVO Xfinity Androidos műholdvevő
Re: Optibox EVO Xfinity Androidos műholdvevő
Update ne legyen kicsomagolva!
Hali !
Sikerült csatornák is megvannak, de a dollár jelek még mindig ott vannak és nem jön az adás.....
Sikerült csatornák is megvannak, de a dollár jelek még mindig ott vannak és nem jön az adás.....
gabor083 írtaCOLONHali !
És hogy akarod nézni kártyáról vagy osztásból, sharing C sor?

HÚ ez nekem nem sokat mond, bocs h. ennyire kezdő vagyok....Van egy éves előfizetésem a cccam, van egy routerem, van ez a beltérim . Volt egy másik beltérim egy dream box, sajnos az bedöglött, aki csinálta az meg külföldre költözött . Ezért szeretném ezt a másikat összerakni. Köszönöm, h. segítesz....gabywap írtaCOLONgabor083 írtaCOLONHali !
És hogy akarod nézni kártyáról vagy osztásból, sharing C sor?
Hali! Elakadtam... xbmc média center-Beállítások- CAS-on belül a Cccam beállítása nem elérhető... Nem tudom beállítani . Tud valaki segíteni? Köszönöm!
-
- HozzászólásokCOLON 62
- CsatlakozottCOLON 2015.07.22. 23:54:02
Jo napot kivanok!
Erdemes e ezzel a belterrel foglalkozni? Oscam vagy cccam hogy fut es viselkedik rajta? Csatornalistat lehet e hozza kapni vagy csinalni? Nem hallottam jo velemenyt rolla,azert kernem a hozzaszollasokat! Koszonom,Levi.
Erdemes e ezzel a belterrel foglalkozni? Oscam vagy cccam hogy fut es viselkedik rajta? Csatornalistat lehet e hozza kapni vagy csinalni? Nem hallottam jo velemenyt rolla,azert kernem a hozzaszollasokat! Koszonom,Levi.
nagylevente1975 írtaCOLONJo napot kivanok!
Minden jól megy vele szoftoktól függ, csatlista kicsit érdekes a szerkesztése de megtanulható. Ki mondott rosszat erről az nem tudja mit beszél!

-
- HozzászólásokCOLON 62
- CsatlakozottCOLON 2015.07.22. 23:54:02
Minden jól megy vele szoftoktól függ, csatlista kicsit érdekes a szerkesztése de megtanulható. Ki mondott rosszat erről az nem tudja mit beszél!
Ennyi pénzért ilyen tudást nem kap.[/quote]
Koszonom szepen.

Koszonom szepen.
felmásoltad update.zip filet penre
bedugod gépbe .
előhozod recovery menüt alulról első gomb

apply update from external storage
erre rámész usb beolvassa
update.zip
bal elsö gomb fel , alsó le gomb
kiválasztod filet
jobb oldali alsó gomb az ok !
feltölti a flashbe
bedugod gépbe .
előhozod recovery menüt alulról első gomb

apply update from external storage
erre rámész usb beolvassa
update.zip
bal elsö gomb fel , alsó le gomb
kiválasztod filet
jobb oldali alsó gomb az ok !
feltölti a flashbe
-
- HozzászólásokCOLON 1
- CsatlakozottCOLON 2014.01.31. 19:26:12
Sziasztok!
Valakinek sikerült már frissíteni az xbmc/kodit? Jó lenne legalább a 14-es helix mivel több addon is azt követeli meg.
Köszönöm!
Valakinek sikerült már frissíteni az xbmc/kodit? Jó lenne legalább a 14-es helix mivel több addon is azt követeli meg.
Köszönöm!