Hozzászólás
Szerző: Bundy » 2016.02.02. 08:08:49
Eddigi tapasztalatom alapján, sajnos beruháztam egy amiko hd8260+ beltéribe. Előbb a 2.3.40 sw-el próbálkoztam vele, FTP kapcsolódás mindig sikertelen volt, DLNA funkció nem működik,a DMR ablakban a ready to receive data alatt csak forog a karika (most is már kb. fél órája megyen).Media server: TP-Link1043ndv2 openwrt-vel, minidlna-val. Sw-t lecseréltem a 2.3.41-re, ezzel annyi változott, hogy az FTP kapcsolódás sikeres. Ezzel a verzióval próbáltam volna az IPTV funkciót (vagy ahogy ennél a menüben van WebTv-t), addig megyen jól, amíg kis ablakban megyen, de ha teljes képernyőre váltok lefagy az egész készülék, áramtalanítással lehet kilépni belőle.
Csatornalistát, ha kimentem usb-re, alieditorral megnyitom, és nem mutat semmit. (tehát nem lehet szerkeszteni, visszatöltést még nem próbáltam).
Van benne még az alkalmazások menüben FTP lehetőség, érdekes módon ez csak akkor aktív, ha pendrive van az egyik usb csatlakozóban. Nem tudom, mire jó ez a funkció, mert jelszó megadásánál a karakterek száma korlátozott (kb.5-6), ami csak a távirányító számbillentyűzetével lehet megadni, tehát nem jelenik meg a képernyőn külön billentyűzet, mit szokott, ill. jelenik meg a többi paraméter beírásához.
Van esetleg olyan szoftver, amivel minden működik rajta rendesen?