AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
-
- HozzászólásokCOLON 81
- CsatlakozottCOLON 2016.08.25. 11:46:53
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
.
A hozzászólást 2017 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 BOHUS GÁBOR-kor.
Sziasztok,
Arra esetleg van megoldás, hogy a TV-n frankón megjelenő csatorna (pl.: Travel) a settopboxon is láható legyen? Most csak annyit tesz, hogy kiírja: "Gyenge jel" vagy "Nincs adás".
A szolgáltató DIGI kábelen keresztül.
Illetve az órabeállítást még mindig nem tudtam megoldani:
Ha automatára állítom LAN-on keresztül, akkor kb.18 perc eltérés van a pontos időhöz képest. Ha pedig manuálisan beállítom, akkor minden stand-by alkalmával elkezd késni...
Arra esetleg van megoldás, hogy a TV-n frankón megjelenő csatorna (pl.: Travel) a settopboxon is láható legyen? Most csak annyit tesz, hogy kiírja: "Gyenge jel" vagy "Nincs adás".
A szolgáltató DIGI kábelen keresztül.
Illetve az órabeállítást még mindig nem tudtam megoldani:
Ha automatára állítom LAN-on keresztül, akkor kb.18 perc eltérés van a pontos időhöz képest. Ha pedig manuálisan beállítom, akkor minden stand-by alkalmával elkezd késni...
Van valakinek ötlete a következő problémára ? Vadi új 650-es box, c soron megy és egy idő után megáll hogy kódolt csatorna, pedig szerver oldalról semmi gond.Valamit kell még állítani, hogy ne dobja el ? Utolsó 5 firmwareval már kipróbáltam...köszönöm a segítséget.
Illetve belső hálózaton kívűl mobil appal lehet nézni a világhálón ? Ezt hogyan kell beállítani ?
Illetve belső hálózaton kívűl mobil appal lehet nézni a világhálón ? Ezt hogyan kell beállítani ?
-
- HozzászólásokCOLON 81
.
Sziasztok!
Van egy kis gondom a 650HD-mel. Már kb. egy éve megvan, de nem nagyon piszkáltam eddig, amire kellett azt tökéletesen tudta. Most viszont szeretnék rákeresni az új csatornákra, de a keresés elindításakor 1- max 2%-ig megy fel és ki is lép. Van valakinek aktuális csatorna listája, amiben van már M5 és Fox is? Spiler TV-ről tud valaki valamit? Tényleg csak UPC-nél van még, és csak kábelen? Hogy lesz ebből idén Premier League?
Van egy kis gondom a 650HD-mel. Már kb. egy éve megvan, de nem nagyon piszkáltam eddig, amire kellett azt tökéletesen tudta. Most viszont szeretnék rákeresni az új csatornákra, de a keresés elindításakor 1- max 2%-ig megy fel és ki is lép. Van valakinek aktuális csatorna listája, amiben van már M5 és Fox is? Spiler TV-ről tud valaki valamit? Tényleg csak UPC-nél van még, és csak kábelen? Hogy lesz ebből idén Premier League?

vak keresést csinálj.RayMSZ írtaCOLONSziasztok!

Spiler csak upc kábelen van.....
Sziasztok!
Új 650HD-ra (650HD_V1.09.17034_19-08-2016_B_patch SW-vel) a 47-es oldalról, kojak27 által megosztott csatornalistát feltöltöttem. Először minden jó, majd ha abc szeint rendezem szinte az összes Kedvenc eltűnik. Ilyenkor, ha ismételten feltöltöm a csatlistát sincsenek kedvencek, csak miután gyári visszaállítás csinálok.
Ezt mi okozhatja?
Üdv. winamax69
Új 650HD-ra (650HD_V1.09.17034_19-08-2016_B_patch SW-vel) a 47-es oldalról, kojak27 által megosztott csatornalistát feltöltöttem. Először minden jó, majd ha abc szeint rendezem szinte az összes Kedvenc eltűnik. Ilyenkor, ha ismételten feltöltöm a csatlistát sincsenek kedvencek, csak miután gyári visszaállítás csinálok.
Ezt mi okozhatja?
Üdv. winamax69
Sziasztok. Szerintetek van lehetőség Cryptobox 650HD nál fordított sream-ra? Tehát nem a TV adást szeretném telóra küldeni(gmsceen)...hanem a telefonon látható képet TV-re. Az MHL-HDMI kábelt szeretném leváltani ezzel, mert a box wifijét szeretném használni....valahogy úgy mint a Miracast Smart esetében.
http://www.geeks.hu/tippektrukkok/13121 ... akorlatban
Tehát arról volna szó, hogy a TV-m nem "OKOS" de az asszony online akar nézni sorozatokat és én így telóról lejátszva, boxon keresztül küldeném a TV-re a képet.
Tehát arról volna szó, hogy a TV-m nem "OKOS" de az asszony online akar nézni sorozatokat és én így telóról lejátszva, boxon keresztül küldeném a TV-re a képet.
Szia! Szerintem sehogy, minimin tudni kéne a DLNA-t a tv-nek akkor mene. Megoldható egy okositóval veszel egy androidos TV boxot hozzá és máris okos lesz és a kodi is megy rajta.zsoika írtaCOLONSziasztok. Szerintetek van lehetőség Cryptobox 650HD nál fordított sream-ra? Tehát nem a TV adást szeretném telóra küldeni(gmsceen)...hanem a telefonon látható képet TV-re. Az MHL-HDMI kábelt szeretném leváltani ezzel, mert a box wifijét szeretném használni....valahogy úgy mint a Miracast Smart esetében.

itt olvashatsz ezekről a kütyükről.

https://mobilarena.hu/tema/amlogic_s905 ... friss.html
most ez elég olcsó egy 10-es és egy erős boxot kapnál

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/ ... tml?wid=21
-
- HozzászólásokCOLON 81
.