PC-re a totalcommander-t és azon belőni az ftp kapcsoltot aminek a neve akármi lehet. Ha belépsz ftp-n a cryptobox szerveréről töltöd le a szoftot. A kép is a totalcommanderről van. De amugy megsugom maga a beltéri is bele tud ugyan ide menni és letölti online a szoftot de azért legyen benne egy usb pen is. Menü - Beállitások - Hálózati frissités - Hálózati csatlakozés és letöltöd az usb-re a szoftot amit az A mappában látsz mergkérdezi USB vagy frissités mikor rá OK-ol.rubio írtaCOLONSzia!
Köszi az infót! Nem biztos, hogy jól értelmezem a kérdésed, de ha igen, akkor: pr-telekom.
Ugyanakkor azt sem tudom, hogy a tcm-t hová kellene telepítenem, a kütyüre? Miért, lehet? Melyik/milyen verziót? Vagy a számítógépre gondoltad? Ott fent van. És akkor ott állítsam be a fenti paramétereket? Egy kicsit zavar, hogy a kütyün is van ftp, és ott láttam ezt a táblázatot, így összezavar a kettő.
Amikor korábban átböngésztem a fórumot, azoka a hsz-eket, amelyek az ftp beállításáról szóktak, simán átugrottam, mert az akkori problémámra nem jelentettek megoldást, de most kezdhetem elölről.
Háha akkor ezt is érteni fogom, mert jelenleg az "akármi"-t nem igazán tudom megfejteni, mivel nem teljesen vagyok otthon e témában:
akármi 650c.satupdate.net
Mégegyszer, köszi a segítséget!
rubio
A kábelt csak kérdeztem mert most egy amiko-ban segitettem pesten és ott nerm mindegy a közszolgálatik milyen symbol rate-val jön.