AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
Már minden verziót próbáltam, cross-sima kábel, másik port, switch közbe iktatás,dhcp no-yes.
Leszakad.
Hátul a lanport kábel nélkül világít.Ha bedug a kábelt, rögtön villog, vagy egyből kialszik a zöld led.
Ha kihúzom a kábelt, akkor újból világít.
Természetesen ilyenkor nincs bedugva a wifi.
Tp-link cuccaim vannak.
Még egy másik routerbe kipróbálom.
Szokott ezekkel baj lenni?
Köszi az infót!
Leszakad.
Hátul a lanport kábel nélkül világít.Ha bedug a kábelt, rögtön villog, vagy egyből kialszik a zöld led.
Tp-link cuccaim vannak.
Köszi az infót!
-
- Admin
- HozzászólásokCOLON 22588
- CsatlakozottCOLON 2013.12.19. 16:21:37
- Tartózkodási helyCOLON Amerikai Virgin-szigetek!
Szia az Lan hibás sajnos nem javítható csak wifiröl fog menni valószínű Vilmám csapott a Reuterbe.silent75 írtaCOLONMár minden verziót próbáltam, cross-sima kábel, másik port, switch közbe iktatás,dhcp no-yes.
Leszakad.
Tp-link cuccaim vannak.
Köszi az infót!
Sziasztok!
Szeretnék kérni új csatlistát 500 600 meg 650-re. Ha valakinek valamelyike van azt megköszönöm.
Szeretnék kérni új csatlistát 500 600 meg 650-re. Ha valakinek valamelyike van azt megköszönöm.
Sziasztok!
A UPC pár csatornája új frekvenciára került próbáltam a képernyőre kiírt beállításokkal keresni a csatornákat de nem sikerül,esetleg tudna valaki segíteni.A készülék 650HD
A UPC pár csatornája új frekvenciára került próbáltam a képernyőre kiírt beállításokkal keresni a csatornákat de nem sikerül,esetleg tudna valaki segíteni.A készülék 650HD
Szia. Nekem is ez a bajom. Jó volna szerezni egy csatlistát 500 meg 600 ra.Pocgem írtaCOLONSziasztok!
Jó reggelt! Hozzá jutottam egy AB 650-es dobozhoz. Nem tudom a számkulcsokat kézzel beírni. Ha valaki tudna segíteni szájbarágósan leírva nagyon hálás lennék érte. Előre is köszönöm. Üdv mindenkinek!
Szia!Hal-Ász írtaCOLONJó reggelt! Hozzá jutottam egy AB 650-es dobozhoz. Nem tudom a számkulcsokat kézzel beírni. Ha valaki tudna segíteni szájbarágósan leírva nagyon hálás lennék érte. Előre is köszönöm. Üdv mindenkinek!
Egy Softcam.key -ben tedd rá egy pendrivra és csak tallózd OK-z rá és ennyi

gabywap írtaCOLONSzia!Hal-Ász írtaCOLONJó reggelt! Hozzá jutottam egy AB 650-es dobozhoz. Nem tudom a számkulcsokat kézzel beírni. Ha valaki tudna segíteni szájbarágósan leírva nagyon hálás lennék érte. Előre is köszönöm. Üdv mindenkinek!

Hal-Ász írtaCOLONgabywap írtaCOLONSzia!Hal-Ász írtaCOLONJó reggelt! Hozzá jutottam egy AB 650-es dobozhoz. Nem tudom a számkulcsokat kézzel beírni. Ha valaki tudna segíteni szájbarágósan leírva nagyon hálás lennék érte. Előre is köszönöm. Üdv mindenkinek!
köszi!
heló! a menűbe sem találom a kulcsokat, nem találom hogy hová kell a kódsort be irni nagyon kezdő vagyok! azt sem tudom hogy hogy tudom a menűbe meg nyitni!
Meg van a csatlista 500-ra és 600-ra is. Akinek kell az szóljon.funky71 írtaCOLONSziasztok!