Amiko Alien 1-2
Re: Amiko Alien 1-2
kommentár nélkül:
http://crosat.us/upload/index.php?order ... =&offset=0
http://crosat.us/upload/index.php?order ... =&offset=0
Sziasztok! Alien 2-ből hogyan lehet plugin-t törölni? Előre is köszi
A gyári beállításokkal már próbálkoztam.
A gyári beállításokkal már próbálkoztam.
zöld gomb törlés,de nem írtad milyen szoft ftp kapcsolattal bármelyik törölhető.
a zöld gombbal sajnos nem törlődik.Jampy írtaCOLONzöld gomb törlés,de nem írtad milyen szoft ftp kapcsolattal bármelyik törölhető.
egyébként Dreambox Control Centert használok, de azt annyira nem vágom, meg nem is mernék így belenyúlni vakon, nehogy hazavágjam a készüléket!

Ződi írtaCOLONa zöld gombbal sajnos nem törlődik.Jampy írtaCOLONzöld gomb törlés,de nem írtad milyen szoft ftp kapcsolattal bármelyik törölhető.
egyébként Dreambox Control Centert használok, de azt annyira nem vágom, meg nem is mernék így belenyúlni vakon, nehogy hazavágjam a készüléket!
De még most sem irod mit használsz szotfvert! Gyári spark vagy enigma2 netán neutrino?
Jaj bocsánat! Azt hittem az az op rendszer! Sparkot használok.gabywap írtaCOLONZődi írtaCOLONa zöld gombbal sajnos nem törlődik.Jampy írtaCOLONzöld gomb törlés,de nem írtad milyen szoft ftp kapcsolattal bármelyik törölhető.
De még most sem irod mit használsz szotfvert! Gyári spark vagy enigma2 netán neutrino?
Nem tudom hanyas szoft verziót használsz a legujabbal lehet törölni az oscamot zöld gombal is, de FTP is ki lehet törölni 

DCC ftp kapcsolat root/plugin/var/bin amit szeretnél azt törlöd ha nem bízol magadban mentsed előtte pc-re.
Köszi a válaszokat! 1.2.72b verzió van fenn. Vasárnap frissítettem pendrive-ról, mert az 1.2.64-el nem akart felmenni Spark online-ra.
A zöld gombbal továbbra sem törli.
A DCC-t meg nem tudom mennyire drasztikus az alap operációs renszer számára.
Kipróbáltam, működik!
Köszi mégegyszer!
A zöld gombbal továbbra sem törli.

Kipróbáltam, működik!

Ződi írtaCOLONKöszi a válaszokat! 1.2.72b verzió van fenn. Vasárnap frissítettem pendrive-ról, mert az 1.2.64-el nem akart felmenni Spark online-ra.
A zöld gombbal továbbra sem törli.A DCC-t meg nem tudom mennyire drasztikus az alap operációs renszer számára.
Kipróbáltam, működik!Köszi mégegyszer!
De a totalcommander is tudja mindezt FTP!