AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő

AMIKO-ALMA-OPTIBOX beltérik gyüjteméyne....
BUTTON_POST_REPLY
Ferco1971
HozzászólásokCOLON 33
CsatlakozottCOLON 2014.11.28. 12:02:59

Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő

Hozzászólás Szerző: Ferco1971 » 2016.08.16. 15:46:20

Sziasztok!
Van valakinek egy új csatorna listája amiben már az új (FOX,M5 stb ) is benne van?
Köszönöm
Ferkó
jessus
HozzászólásokCOLON 10
CsatlakozottCOLON 2013.12.31. 19:53:00

Hozzászólás Szerző: jessus » 2016.08.16. 19:42:43

djfrici írtaCOLONlécci segítsen valaki s.o.s. Most vettem egy 650HD beltérit, és nem tudom hadra fogni.c sort nem tudok beleírni... HOGYAN KLL, mert megöl az asszony, egyáltalán ez tudja ?
akár privátban is nagyon hálás lennék érte: djfrici@fricistudio.hu köszönöm ha valaki gyorsan segít.
ez boxcim:9999 sajnos ne jó nállam nem tudok belépni, és vajon miért ?
Tedd pendrive-ra és katt a cccam.cfg fájlra. Máris kész.
jessus
HozzászólásokCOLON 10
CsatlakozottCOLON 2013.12.31. 19:53:00

Hozzászólás Szerző: jessus » 2016.08.16. 19:46:39

Ferco1971 írtaCOLONSziasztok!
Van valakinek egy új csatorna listája amiben már az új (FOX,M5 stb ) is benne van?
Köszönöm
Ferkó
A 47-ik oldalon kojak27 felrakta, Abban benne van.
djfrici
HozzászólásokCOLON 4
CsatlakozottCOLON 2016.08.13. 13:04:11

Hozzászólás Szerző: djfrici » 2016.08.17. 14:11:31

jessus írtaCOLON
djfrici írtaCOLONlécci segítsen valaki s.o.s. Most vettem egy 650HD beltérit, és nem tudom hadra fogni.c sort nem tudok beleírni... HOGYAN KLL, mert megöl az asszony, egyáltalán ez tudja ?
akár privátban is nagyon hálás lennék érte: djfrici@fricistudio.hu köszönöm ha valaki gyorsan segít.
ez boxcim:9999 sajnos ne jó nállam nem tudok belépni, és vajon miért ?
Tedd pendrive-ra és katt a cccam.cfg fájlra. Máris kész.
Sajnos úgy is csinálta, és nem ment.Végső elkeseredésemben csináltam egy gyári visszaállítást, és hip-hop megjelent ahova be lehe írni.Na ezt nem értem, mind1 műxik. Köszönöm a segítséget :D
Ferco1971
HozzászólásokCOLON 33
CsatlakozottCOLON 2014.11.28. 12:02:59

Hozzászólás Szerző: Ferco1971 » 2016.08.17. 14:59:27

jessus írtaCOLON
Ferco1971 írtaCOLONSziasztok!
Köszönöm
Ferkó
A 47-ik oldalon kojak27 felrakta, Abban benne van.
Köszönöm!! :-)
djfrici
HozzászólásokCOLON 4
CsatlakozottCOLON 2016.08.13. 13:04:11

Hozzászólás Szerző: djfrici » 2016.08.18. 19:47:43

Új 650HD tulaj vagyok.Már túl vagyok a c soron sikeresen.
Következőbe kérnék tőletek segítséget.
1, saját szgépről, hogyan tudok filmeket nézni.egy hálózaton vannak a vevő fel is ismeri a gépet, gépen megoszva a meghajtó, még sem tud belépni ? mit kell még tennem ?
2, androidról, telefon, tablet csak belső hálózaton tudom nézni a vevő adását, vagy neten keresztűl bárhonnan-ha ige segítsetek lécci hogyan.
Nagyon szépen megköszönöm a segítséget..akár privátban is :djfrici@fricistudio.hu
huan
HozzászólásokCOLON 38
CsatlakozottCOLON 2014.12.19. 20:22:39

Hozzászólás Szerző: huan » 2016.08.19. 09:17:01

Keresek más csatornalista szerkesztőt ez helyett: STBEditor_V1.7_6X0HD.exe
http://www.abcomeu.com/download-software?category=33
Tudnátok linkelni olyat, amivel szerkeszthető a 650HD csatornalista?
rubio
HozzászólásokCOLON 15
CsatlakozottCOLON 2016.08.17. 11:01:13

Hozzászólás Szerző: rubio » 2016.08.22. 21:18:37

Üdvözlet mindenkinek!

1 hete vettem egy 650HDC-t amin eredetileg nem jelent meg sem a YouTube, sem pedig az IPTV, ezért gondoltam a NET-en keresek rá egy frissítést. Nagyon megörültem, amikor rátaláltam erre: "650HDC_MCAS_V1.09.16874_29-07-2016_A.bin", viszont a víz levert, amikor az eredetileg kábeles vevőmet átalakította műholdas és földi sugárzós vevőre! Majd kiguvadt a szemem, amikor ott virított a "DVB-T" felirat a keresés menüpontba való belépéskor. A műhold csatornák keresésének lehetősége már csak hab volt a tortán! (Gyorsan feltettem rá a 650HDC_MCAS_V1.09.16874_29-07-2016_B.bin-t is, de semmi sem változott.) Azért erre nem számítottam, hogy a 650HDC-m erre is képes.

Ezek után másik firmware-t kerestem, ami a fent leírtaktól csak korábbi lehetett, így bíztam abban, hogy sikerül rátenni és nem fog tiltakozni a korábbi verzió miatt. Valóban sikerült rátennem egy korábbi jónak vélt verziót, de pechemre minden - a hangoláson kívül - beállítási menüpontba csak jelszóval lett volna hajlandó kommunikálni. Szóval most meg a másik firmware-ra történő frissítés is ugrott, mert oda történő belépéshez is jelszót kért. Gondoltam most repült ki az ablakon "huszonpárezer" forint. Hogy én mekkora egy lúzer vagyok!!!

Ilyen előzmények után találtam rá erre a fórumra, bár ha ezt az egész kálvária előtt lelem meg, akkor sem vagyok biztos benne hogy megúsztam volna, mert a kérdéses fenti két frissítésről nem találtam semmit, csak érdeklődést, ezért is írtam meg kálváriámat velük.

Itt a fórumon olvastam, hogy mások is jártak így a jelszóval és egy "reset" utáni frissítés volt a megoldás. Még mielőtt megnéztem volna, hogy van a kütyün "reset"-gomb, nyomtam egy "OK"-ét a gyári állapot visszaállítására és csodák csodájára, egy újraindítást követően az angol menű egyszer csak magyar lett, és helyre állt az eredeti állapot ezzel a firware-val: 1.09.14294 2015.06.30.

Ezzel már lett IPTV-m és YouTube-om is. A NET-en találtam olyan képet, ahol az Időjárás menüpontban "Budapest" volt olvasható, de nálam csak Dubai meg hasonló közel-keleti városok találhatók, de magyar egy sem, de még csak állítani sem tudtam sehol.

Minek után helyreállt a rend a kütyüben (na és persze a pulzusomban is), tovább olvasva a fórumot letöltöttem és feltettem az "iptv.cfg"-t, de sajnálatomra csak 16 csatornát jelenít meg belőlük, pedig sokkal több van benne, még nagyobb sajnálatomra azokból is csak 3-4 működik (de legalább működik). Viszont úgy gondolom, hogy valami nem kerek itt sem (naná, hisz nem jelent meg csak 16), mert ha ezzel meg is barátkoznék, akkor is maradt egy ennél sokkal nagyobb gondom/gondjaim:

1. A heti műsorújságban nem jelennek meg csak az aznapi és a másnapi műsorok, a további 5 nap hiányzik, így azokra a napokra programozni sem tudok;
2. nincs (legalábbis én nem találom) kézi programozási lehetősége, csak műsorújságból tudok 2 napra (mára és holnapra) programozni;
3. A beprogramozott műsorokat nem tudom sehol sem visszakeresni. Eleinte pirosra váltott a felvenni kívánt műsor címe, de ma már ezt sem csinálja, ráadásul a korábbiakat sem jelzi vissza.

4. A kütyü melyik típusú wifi stick-kel hajlandó működni?
5. Nem éppen létszükség, de ha már tudja (tudja?) a készülék, akkor miért ne alapon, hogy kell működésre bírni a mobilra való streamelhető élő adást? Vagy ez csak wifi kapcsolaton keresztül működik? (Jelenleg kábellel csatlakozik a NET-re/hálózatra.)

Reményeim szerint egy másik firmware megadhatná a fent felsorolt problémákra a megoldást, csak vajon melyik? Rá is találtam erre: "650HDC_V1.09.15588_03-02-2016_A_patch.bin", csak nem tudom, hogy a fenti problémákat valóban megoldaná-e, ráadásul nem igazán szeretném a kálváriámat elölről kezdeni, így szívesen vennék mindennemű segítséget a megoldásokra vonatkozóan!

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv.:
rubio
gabywap
Site Admin
HozzászólásokCOLON 28869
CsatlakozottCOLON 2013.12.18. 23:35:37

Hozzászólás Szerző: gabywap » 2016.08.22. 22:34:49

rubio írtaCOLONÜdvözlet mindenkinek!

1 hete vettem egy 650HDC-t amin eredetileg nem jelent meg sem a YouTube, sem pedig az IPTV, ezért gondoltam a NET-en keresek rá egy frissítést. Nagyon megörültem, amikor rátaláltam erre: "650HDC_MCAS_V1.09.16874_29-07-2016_A.bin", viszont a víz levert, amikor az eredetileg kábeles vevőmet átalakította műholdas és földi sugárzós vevőre! Majd kiguvadt a szemem, amikor ott virított a "DVB-T" felirat a keresés menüpontba való belépéskor. A műhold csatornák keresésének lehetősége már csak hab volt a tortán! (Gyorsan feltettem rá a 650HDC_MCAS_V1.09.16874_29-07-2016_B.bin-t is, de semmi sem változott.) Azért erre nem számítottam, hogy a 650HDC-m erre is képes.

Ezek után másik firmware-t kerestem, ami a fent leírtaktól csak korábbi lehetett, így bíztam abban, hogy sikerül rátenni és nem fog tiltakozni a korábbi verzió miatt. Valóban sikerült rátennem egy korábbi jónak vélt verziót, de pechemre minden - a hangoláson kívül - beállítási menüpontba csak jelszóval lett volna hajlandó kommunikálni. Szóval most meg a másik firmware-ra történő frissítés is ugrott, mert oda történő belépéshez is jelszót kért. Gondoltam most repült ki az ablakon "huszonpárezer" forint. Hogy én mekkora egy lúzer vagyok!!!

Ilyen előzmények után találtam rá erre a fórumra, bár ha ezt az egész kálvária előtt lelem meg, akkor sem vagyok biztos benne hogy megúsztam volna, mert a kérdéses fenti két frissítésről nem találtam semmit, csak érdeklődést, ezért is írtam meg kálváriámat velük.

Itt a fórumon olvastam, hogy mások is jártak így a jelszóval és egy "reset" utáni frissítés volt a megoldás. Még mielőtt megnéztem volna, hogy van a kütyün "reset"-gomb, nyomtam egy "OK"-ét a gyári állapot visszaállítására és csodák csodájára, egy újraindítást követően az angol menű egyszer csak magyar lett, és helyre állt az eredeti állapot ezzel a firware-val: 1.09.14294 2015.06.30.

Ezzel már lett IPTV-m és YouTube-om is. A NET-en találtam olyan képet, ahol az Időjárás menüpontban "Budapest" volt olvasható, de nálam csak Dubai meg hasonló közel-keleti városok találhatók, de magyar egy sem, de még csak állítani sem tudtam sehol.

Minek után helyreállt a rend a kütyüben (na és persze a pulzusomban is), tovább olvasva a fórumot letöltöttem és feltettem az "iptv.cfg"-t, de sajnálatomra csak 16 csatornát jelenít meg belőlük, pedig sokkal több van benne, még nagyobb sajnálatomra azokból is csak 3-4 működik (de legalább működik). Viszont úgy gondolom, hogy valami nem kerek itt sem (naná, hisz nem jelent meg csak 16), mert ha ezzel meg is barátkoznék, akkor is maradt egy ennél sokkal nagyobb gondom/gondjaim:

1. A heti műsorújságban nem jelennek meg csak az aznapi és a másnapi műsorok, a további 5 nap hiányzik, így azokra a napokra programozni sem tudok;
2. nincs (legalábbis én nem találom) kézi programozási lehetősége, csak műsorújságból tudok 2 napra (mára és holnapra) programozni;
3. A beprogramozott műsorokat nem tudom sehol sem visszakeresni. Eleinte pirosra váltott a felvenni kívánt műsor címe, de ma már ezt sem csinálja, ráadásul a korábbiakat sem jelzi vissza.

4. A kütyü melyik típusú wifi stick-kel hajlandó működni?
5. Nem éppen létszükség, de ha már tudja (tudja?) a készülék, akkor miért ne alapon, hogy kell működésre bírni a mobilra való streamelhető élő adást? Vagy ez csak wifi kapcsolaton keresztül működik? (Jelenleg kábellel csatlakozik a NET-re/hálózatra.)

Reményeim szerint egy másik firmware megadhatná a fent felsorolt problémákra a megoldást, csak vajon melyik? Rá is találtam erre: "650HDC_V1.09.15588_03-02-2016_A_patch.bin", csak nem tudom, hogy a fenti problémákat valóban megoldaná-e, ráadásul nem igazán szeretném a kálváriámat elölről kezdeni, így szívesen vennék mindennemű segítséget a megoldásokra vonatkozóan!

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv.:
rubio

Szia!
Nincs itt semmi gond! :)

Terlepsid fel a totalcommandert és ftp belépőt ezeket ird be
Kép
ez a sima 650 látod na igy legyen. csak it a c is kell az adatokhoz

kapcsolat neve: akármi 650c.satupdate.net
Kiszolgáló neve: 650c.satupdate.net
Felhasználónév:650c.satupdate.net
Jelszó: sat
aztán ebben a mappában
SW A=En-Hu-Pl-Ru-Cz-Sk-Ua itt van több is leszedheted mind jó....
ezt tölsd le usb-re tedd rá és szoftold meg minden
650HDC_V1.09.17034_19-08-2016_A_patch.bin

zsir az uj szoft még nem teszteltem sat-os vevőn állitólag jó. IPTV ezek már többet tudnak mint 16.
milyen kábelen használnád?
rubio
HozzászólásokCOLON 15
CsatlakozottCOLON 2016.08.17. 11:01:13

Hozzászólás Szerző: rubio » 2016.08.23. 07:45:54

Szia!

Köszi az infót! Nem biztos, hogy jól értelmezem a kérdésed, de ha igen, akkor: pr-telekom.

Ugyanakkor azt sem tudom, hogy a tcm-t hová kellene telepítenem, a kütyüre? Miért, lehet? Melyik/milyen verziót? Vagy a számítógépre gondoltad? Ott fent van. És akkor ott állítsam be a fenti paramétereket? Egy kicsit zavar, hogy a kütyün is van ftp, és ott láttam ezt a táblázatot, így összezavar a kettő.

Amikor korábban átböngésztem a fórumot, azoka a hsz-eket, amelyek az ftp beállításáról szóktak, simán átugrottam, mert az akkori problémámra nem jelentettek megoldást, de most kezdhetem elölről. :D

Háha akkor ezt is érteni fogom, mert jelenleg az "akármi"-t nem igazán tudom megfejteni, mivel nem teljesen vagyok otthon e témában:

akármi 650c.satupdate.net

Mégegyszer, köszi a segítséget!

rubio
BUTTON_POST_REPLY