Köszi, megoldódott a problémám.gabywap írtaCOLONTolologus írtaCOLONSzia. A problémám, hogy nem tudom a kapott soromat, és azt sem tudom, hogy mi az. Gondolom, hogy sorom volt, mert nem kártyáról ment.gentlemen írtaCOLONHali csak azt nem írod eddig hogy nézted az adást, saját kártyáról vagy kapott sorral ha sorral nézted valószínű az új szoft felrakása után elszállt a sorod írd be újra azt menni fog !!
Szia! Tedd bele egy üres CCcam.cfg -be a sorod ebben a sorban, tedd egy pendrivra és mint amikor szoftolod rá katt és kérdez igen-t nyomsz és ennyi.
minta
C: host.dyndns.org 22222 sorom jelszavam
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
Üdvözlet!
Esetleg valaki meg tudná osztani velem okosítással kapcsolatos tudását tapasztalatait, természetesen meghálálnám!
galgeza80@gmail.com
Gábor
Esetleg valaki meg tudná osztani velem okosítással kapcsolatos tudását tapasztalatait, természetesen meghálálnám!
galgeza80@gmail.com
Gábor
-
- HozzászólásokCOLON 18
- CsatlakozottCOLON 2013.12.25. 14:13:06
- Tartózkodási helyCOLON Andornaktálya
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy a 600HD-650HD csatornalistát rá lehet-e tenni az 550HD készülékre?
Szép napot mindenkinek!
Szeretném megkérdezni hogy a 600HD-650HD csatornalistát rá lehet-e tenni az 550HD készülékre?
Szép napot mindenkinek!

Sziasztok!
3hete vettem egy 650HD-t amin 1.09.14294 2015.06.30 software van . Elolvasva a fórumot egy pár dolgot sikerült megoldani, de nem boldogulok az IPTV vel, DLNA és nincs a menüben youtube stb.(megnéztem számítógépemen a youtube videókon van ). A háéózati alkalmazásokban csak Network Player(DLNA DMP), FTP letöltés(a szervereknél csak 0.0.0.0 van), Időjárás(Dubai meg ilyesmi van csak semmi magyar), RSS, Stock view van.
Esetleg software frissítés megoldaná a problémám? Ha igen melyiket? 42.oldalon találtam 1et de nem tudok regisztrálni az AB-forum-ra mert a regisztrációnál alul valami évszámot vagy mit kér.
köszönöm: Zsolt
3hete vettem egy 650HD-t amin 1.09.14294 2015.06.30 software van . Elolvasva a fórumot egy pár dolgot sikerült megoldani, de nem boldogulok az IPTV vel, DLNA és nincs a menüben youtube stb.(megnéztem számítógépemen a youtube videókon van ). A háéózati alkalmazásokban csak Network Player(DLNA DMP), FTP letöltés(a szervereknél csak 0.0.0.0 van), Időjárás(Dubai meg ilyesmi van csak semmi magyar), RSS, Stock view van.
Esetleg software frissítés megoldaná a problémám? Ha igen melyiket? 42.oldalon találtam 1et de nem tudok regisztrálni az AB-forum-ra mert a regisztrációnál alul valami évszámot vagy mit kér.
mlacko írtaCOLONSziasztok!
Szép napot mindenkinek!
nem
zsoika írtaCOLONSziasztok!
tölsd le az uj szoftot FTP-n
650HD_V1.09.15588_03-02-2016_A_patch.bin
totalcommanderben: jelszó: sat

IPTV ezt tedd pendrivra és tülsd be minbt ha szoft lenne:
http://dl.dropboxusercontent.com/u/24060872/HU_iptv.cfg
-
- HozzászólásokCOLON 18
- CsatlakozottCOLON 2013.12.25. 14:13:06
- Tartózkodási helyCOLON Andornaktálya
Köszönöm szépen gabywap! Én is így gondoltam de a biztonság kedvéért rákérdeztem.
A következő kérdésem így az lenne, hogy van-e esetleg valakinek 550HD-re csatornalistája?
Egy ismerősömnek szeretnék segíteni de ha nem marad más akkor lekeressük szépen és sorbarakjuk.
A következő kérdésem így az lenne, hogy van-e esetleg valakinek 550HD-re csatornalistája?
Egy ismerősömnek szeretnék segíteni de ha nem marad más akkor lekeressük szépen és sorbarakjuk.

Köszönöm, így már megy!gabywap írtaCOLONzsoika írtaCOLONSziasztok!
tölsd le az uj szoftot FTP-n
650HD_V1.09.15588_03-02-2016_A_patch.bin
totalcommanderben: jelszó: sat
IPTV ezt tedd pendrivra és tülsd be minbt ha szoft lenne:
Nég annyit kérdeznék hogy az időjárást automatikusan Szigetszentmiklósra áll be...Békéscsabára lehet állítani vagy csak Mo-n ezt az 1 várost tudja?
Az email címemben van kötőjel - de nem tudom beütni mert nincs olyan karakter ...vagy van ?
A rendszerbeállításoknál lettek új beállítási lehetőségek pl: x-timeshift be, HDMI-CEC, load M3U file mode.. mire valók?
Valahogy megoldható szerinted, hogy egyszerre, egy gombnyomással kapcsoljon be a TV és a box?
Milyen appokat ajánlanál androidra ? pl:távirányításhoz, streamhoz, videó-kép megosztás
Köszönöm
Hello,
Ez a szoftver, amit itt viszonylag gyakran frissítve látok, jó a 650HDC készülékre is? (itt a C a kábeles tunert jelöli, ha jól gondolom)
Ez a szoftver, amit itt viszonylag gyakran frissítve látok, jó a 650HDC készülékre is? (itt a C a kábeles tunert jelöli, ha jól gondolom)
Sajnos ez az iptv cím nem működik
Sajnos ez az iptv cím nem működik