Hát igen van még mit csiszolniuk a szoftveren!Schatten írtaCOLONMegpróbáltam , amíg beírom működik de kilépve a Map - ből elfelejti. Előtte beírtam települést , és megjegyezte.roberts írtaCOLONA Google Map-ot úgy sikerült működésre birni,hogy az "Ismeretlen hiba" üzenet után piros gombbal elindítottam a keresést és beírva a települést megjelenik a térkép...
AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
Az egyik jó ismerősöm javasolta,hogy kapcsoljam ki a routerben a tűzfalat. Jó ötlet volt,mert kikapcsolása után már megjeleníti az időjárás adatokat.roberts írtaCOLONMegpróbáltam wifin keresztül AndroidAP segítségével mobilról véve az internetet az időjárást és ekkor megjelenítette az időjárás adatokat,de routeren keresztül kábellel összekötve ismeretlen hiba üzenet van nem működik. Szóval most ez a tapasztalatom. A Google Map nem működik egyik módszerrel sem.
roberts írtaCOLONAz egyik jó ismerősöm javasolta,hogy kapcsoljam ki a routerben a tűzfalat. Jó ötlet volt,mert kikapcsolása után már megjeleníti az időjárás adatokat.roberts írtaCOLONMegpróbáltam wifin keresztül AndroidAP segítségével mobilról véve az internetet az időjárást és ekkor megjelenítette az időjárás adatokat,de routeren keresztül kábellel összekötve ismeretlen hiba üzenet van nem működik. Szóval most ez a tapasztalatom. A Google Map nem működik egyik módszerrel sem.
Ma megpróbáltam a ruter tűzfalat kikapcsolni , de ugyan az nekem már tűzfallal is ment , az időjárást megjelenítí de nem lakóhely szerintit ha menne a MAP akkor lehetne beírni a lakóhelyet. Még van egy dolog ami nem sikerül , számitogépbe beütöm az ip cimet (amit a boxból olvasok ki) és utánna a :9999 de nem látom azt ami kellene (c-sorok be írása).
mik. "ohne Ende Dampfroß" = "gőzmozdonyok mindíg lesznek"
roberts írtaCOLONMég van egy dolog ami nem sikerül , számitogépbe beütöm az ip cimet (amit a boxból olvasok ki) és utánna a :9999 de nem látom azt ami kellene (c-sorok be írása).
Azt nem tudom, hogy ott lehet-e, én a menü ->x-tras -> client -nél írtam bele a dolgokat.
Sziasztok!peje írtaCOLONPatch-elt változat lelőhelye.gabywap írta a 14.oldalon.laosz írtaCOLONKoszi az infot, az abcom oldalat ismerem, ott csak a gyari sw van, de kozben megjelent a patch valtozat is az ab-forum.info oldalon.
Akit erdekel talaltam meg ezt az oldalt is,http://www.sat-expert.com/forum/showthread.php?p=472426, de valahogy a regisztracio utan sem sikerul letolteni a megfelelo sw-t.Probalkozom.
totalcomander-ben ftp kapcsolat.
kapcsolat neve ftp.650.satupdate.net
kiszolgáló neve: ftp.650.satupdate.net
felhasználó neve: 650.satupdate.net
jelszó: sat
kapcsolódás után ebbe mész: SW A=En-Hu-Pl-Ru-Cz-Sk-Ua és ott a szoft letölt pen-re rak és usb update módban a szoftra katt és ennyi
a beállitások megmaradnak nem kell félni....
FTP TC-hez.
kapcsolat neve ftp.652.satupdate.net
kiszolgáló neve: ftp.652.satupdate.net
felhasználó neve: 652.satupdate.net
jelszó: sat
Olvasom, hogy ha találok új szoftvert és letöltöm akár a netről FTP-vel és telepítem, akkor semmi nem tűnik el?
Minden csatorna, favorite, IP, EMU emgmarad, ahogy van vagy érdemes valami backup-ot csinálni?
Ha igen, akkor milyen rendszer mentést javasoltok soft upgrade előtt?
Köszi.
Sünike
Kösz most már látom ez hiányzott "0000".Bundy írtaCOLONroberts írtaCOLONMég van egy dolog ami nem sikerül , számitogépbe beütöm az ip cimet (amit a boxból olvasok ki) és utánna a :9999 de nem látom azt ami kellene (c-sorok be írása).
Azt nem tudom, hogy ott lehet-e, én a menü ->x-tras -> client -nél írtam bele a dolgokat.
mik. "ohne Ende Dampfroß" = "gőzmozdonyok mindíg lesznek"
Nekem is csak Mozilla Firefox böngészővel sikerült a sort így beírni, Chrome böngészőn nem jött elő, vagyis nem csatlakozott a 600HD beltérihez.Schatten írtaCOLONroberts írtaCOLONAz egyik jó ismerősöm javasolta,hogy kapcsoljam ki a routerben a tűzfalat. Jó ötlet volt,mert kikapcsolása után már megjeleníti az időjárás adatokat.roberts írtaCOLONMegpróbáltam wifin keresztül AndroidAP segítségével mobilról véve az internetet az időjárást és ekkor megjelenítette az időjárás adatokat,de routeren keresztül kábellel összekötve ismeretlen hiba üzenet van nem működik. Szóval most ez a tapasztalatom. A Google Map nem működik egyik módszerrel sem.
Ma megpróbáltam a ruter tűzfalat kikapcsolni , de ugyan az nekem már tűzfallal is ment , az időjárást megjelenítí de nem lakóhely szerintit ha menne a MAP akkor lehetne beírni a lakóhelyet. Még van egy dolog ami nem sikerül , számitogépbe beütöm az ip cimet (amit a boxból olvasok ki) és utánna a :9999 de nem látom azt ami kellene (c-sorok be írása).
-
- HozzászólásokCOLON 62
- CsatlakozottCOLON 2015.07.22. 23:54:02
Sziasztok,udv mindenkit! Megbizhato e ez a belteri,mint kliens,vagy inkabb Amikot vasaroljak? Koszonom ha valaki valaszolna es velemenyt mondana rolluk. Levi.
-
- Admin
- HozzászólásokCOLON 22588
- CsatlakozottCOLON 2013.12.19. 16:21:37
- Tartózkodási helyCOLON Amerikai Virgin-szigetek!
Szia nagyon jó és meg bízható ajánlom.nagylevente1975 írtaCOLONSziasztok,udv mindenkit! Megbizhato e ez a belteri,mint kliens,vagy inkabb Amikot vasaroljak? Koszonom ha valaki valaszolna es velemenyt mondana rolluk. Levi.

-
- HozzászólásokCOLON 62
- CsatlakozottCOLON 2015.07.22. 23:54:02
Tiszteletem es koszonom a valaszt. Meg annyit kerdeznek,hogy 600 vagy 650 est vasaroljak? ( Amiko 8150 es 8260+ beltereket hasonlitanam hozza). Udvozlettel,Levi.
(Erdelybol irok es csak egyelore a 600 as valtozatot kaptam meg).
(Erdelybol irok es csak egyelore a 600 as valtozatot kaptam meg).