AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
Re: AB CryptoBox 600HD-650HD műholdvevő
Sziasztok! A 650-es csatornalista használható 652-re is vagy DVB-T miatt nem jó?
Illetve gyári készülékben benne van az EMU vagy frissíteni kell a soft.-ot az ftp-én elérhetővel?
Válaszokat előre is köszi!
Illetve gyári készülékben benne van az EMU vagy frissíteni kell a soft.-ot az ftp-én elérhetővel?
-
- Admin
- HozzászólásokCOLON 22588
- CsatlakozottCOLON 2013.12.19. 16:21:37
- Tartózkodási helyCOLON Amerikai Virgin-szigetek!
Szia a 650-es csatorna lista nem jó a 652-es re frissíteni meg tudod az ftp-én elérhetővel.bogar2 írtaCOLONSziasztok! A 650-es csatornalista használható 652-re is vagy DVB-T miatt nem jó?
Sziasztok,nekem is van egy 650HD az lenne a kérdésem,hogy az iptv listát nem lehet valahogy beállítani hogy ne csak 16 csatorna legyen látható?
Illetve hogy a csatorna listát automatikusan frissiti vagy kézzel kell,mindig teljesen újrahangolni az egészet?
Illetve hogy a csatorna listát automatikusan frissiti vagy kézzel kell,mindig teljesen újrahangolni az egészet?
Köszi rájöttem már csak lassan, bocsi de láma vagyok egy kisségabywap írtaCOLONHa jobban megnézed mit is irtam neked, látni fogod a 652 letöltő helyét adtam, lentebb pedig másnak a 650-t

meg lenne még egy kérdésem, ugyan nem cryptobox,de hátha... Dreamboxkban jártas vagy?
dm 7000-s boxot cseréltem cryptoboxra. Valaki megakarta venni a dreamot, hozta a hivatalos upc kártyáját és nem tudtam a gépet életre kelteni, pedig nem párosított upc kártya. (a cryptobox egyből nyitotta)
Ha 0D97 -es a CCcam 2.3.0 nyissa vayg oscam kell neki 1.20 akármilyen legnagyobb nyissa és frissit de azért azt kicsit érteni is kell az oscam.argosz írtaCOLONKöszi rájöttem már csak lassan, bocsi de láma vagyok egy kisségabywap írtaCOLONHa jobban megnézed mit is irtam neked, látni fogod a 652 letöltő helyét adtam, lentebb pedig másnak a 650-t![]()
meg lenne még egy kérdésem, ugyan nem cryptobox,de hátha... Dreamboxkban jártas vagy?
dm 7000-s boxot cseréltem cryptoboxra. Valaki megakarta venni a dreamot, hozta a hivatalos upc kártyáját és nem tudtam a gépet életre kelteni, pedig nem párosított upc kártya. (a cryptobox egyből nyitotta)

Sziasztok! G-Mscreen valamiért kiakad amióta frissített. Tableten próbálom. Van valakinek tapasztalata?
Köszi
Köszi
Sziasztok.Cryptobox 650HD beltérit szeretnék venni,de az érdekelne a vásárlás elött hogy használja-e valaki az itt jelenlévök közül a HDMI CEC (egy távirányítóval kezelni több készüléket,jelen esetben a tv-t és a beltérit) funkciót rajta?Nekem Philips tv-m van,fog-e rendesen müködni vele?Vagy aki más tv-vel használja annak mi megy vele? Kikapcs,hangerő,csatornaváltás és még valami más? Vagy csak ennyi? Köszi élőre is a válaszokat.
Szia! Úgy látom van benne ez a funkció de, hogy müködik azt nem tudom én nem tudom ki próbálni, és ezt a fotót készitettem a menüről.Levente írtaCOLONSziasztok.Cryptobox 650HD beltérit szeretnék venni,de az érdekelne a vásárlás elött hogy használja-e valaki az itt jelenlévök közül a HDMI CEC (egy távirányítóval kezelni több készüléket,jelen esetben a tv-t és a beltérit) funkciót rajta?Nekem Philips tv-m van,fog-e rendesen müködni vele?Vagy aki más tv-vel használja annak mi megy vele? Kikapcs,hangerő,csatornaváltás és még valami más? Vagy csak ennyi? Köszi élőre is a válaszokat.

Köszi szépen a választ. Kifejezetten a HDMI CEC-ért vennék ilyen beltérit.Már csak azt kellene megtudnom milyen tv-kel kompatibilis.
nekem szépen müxik a HDMI CEC /samsung smart/Levente írtaCOLONKöszi szépen a választ. Kifejezetten a HDMI CEC-ért vennék ilyen beltérit.Már csak azt kellene megtudnom milyen tv-kel kompatibilis.