Figyelem: Van 4 ma megtekinthető oldalak

sweetlittledumplingskennel.com

sweetlittledumplingskennel.com
sweetlittledumplingskennel.com

adsensev

FRISS-UJ

...BreakingNews..........

Üdvözlünk a gosat.hu oldalon! FRISS! - Auto Enigma2 Bouquet Picon Encoding Update 2023.07.25 - Regisztáció csak emailben müködik, tobábbi infó!!

...BreakingNews..........

sweetlittledumplingskennel.com

sweetlittledumplingskennel.com
sweetlittledumplingskennel.com

sweetlittledumplingskennel.com

sweetlittledumplingskennel.com
sweetlittledumplingskennel.com

261 vendég, 3 tag
     

flysat

Szerző Téma: Kodi 20.0 „Nexus” – Kiadás  (Megtekintve 94 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Elérhető Gabywap


  • Globális moderátor

  • Férfi

  • *****


  • Hozzászólások: 38
  • Country: hu

  • Karma Pont 3
    • gosat.hu
  • Egy hozzászólás! Sör? Egy hozzászólás! Sör? : Legalább 1 hozzászólásért jár!
    Mondj még valamit! Mondj még valamit! : Legalább 10 hozzászólásért jár!
Kodi 20.0 „Nexus” – Kiadás
« Dátum: 2023. Január 16. - 18:11:33 »
Kodi 20.0 „Nexus” – Kiadás





Kodi 20.0 „Nexus” – Kiadás


Kodi csapat

2023. január 15
·
4 perc olvasás
Itt az idő! Örömmel mutatjuk be a Kodi legújabb, v20-as „Nexus” kiadását.

A 19-es „Matrix” 2021. február 19-i megjelenése óta több mint 4600 commit történt, ami hatalmas erőfeszítést jelent. Köszönettel tartozunk csapatunk tagjainak és közösségünk minden tagjának, aki lekérést küldött, tesztelt és visszajelzést adott, vagy támogatást nyújtott a felhasználóknak a fórumon. Nagyra értékeljük hozzájárulását a Kodi jobbá tételéhez.

Tekintsünk át néhány várható változást:

Főbb jellemzők
Bináris kiegészítők több példánya
Ez lehetővé teszi a Kodi számára, hogy egy bináris kiegészítő több példányát is betöltse. Például: A TVHeadend-felhasználók a bővítmény egynél több példányát futtathatják, hogy több háttér-TVHeadend-kiszolgálóhoz kapcsolódhassanak, a kiegészítő példányonként karbantartott egyedi beállításokkal, például csatornacsoportokkal és rejtett csatornákkal. @AlwinEsch volt a fejlesztő sok dolog mögött, @ksooo támogatásával . Előfordulhat, hogy kedvenc bináris bővítménye még nem támogatja ezt a képességet, de reméljük, hogy a kiegészítő fejlesztők hamarosan bevezetik ezt a projektjeikbe.

AV1 videó támogatás
Számos Kodi platform most már lehetővé teszi az AV1 adathordozók hardveres dekódolását. Az Inputstream API-t frissítettük, hogy támogassa az AV1-et, és ez lehetővé teszi a kiegészítők inputsream.adaptiveszámára az AV1 streamek lejátszását.

Feliratok átdolgozása
A @CastagnaIT a feliratrendszer jelentős átdolgozását végezte el, hogy a feliratformátumokat konzisztensebbé tegye a fejlesztés és karbantartás során, és olyan funkciókat is lehetővé tegyen, amelyek korábban nem voltak lehetségesek. A Kodi mostantól támogatja a betűtípusok dinamikus pozicionálását, a szegély- és háttérszínek megváltoztatását, a feliratok elhelyezését, a továbbfejlesztett többnyelvű támogatást és még sok mást. Ha rendszeresen használod a feliratokat, ugorj be és nézd meg az egészet.

Játék (könyv) Savestate támogatás
A @NikosSiak GSOC 2020 projektje némi csiszolást kapott, mielőtt végül (!) összeolvadt. A @VelocityRa és @gusandrianos mentorálásával, valamint @garbear közreműködésével ez már régóta tart. Ezzel a funkcióval bármikor elmentheti a játék állapotát, még akkor is, ha a játékok maguk nem rendelkeznek natív mentési állapot funkcióval. Nagyszerű a játékosok számára, és amikor nem nézel videókat Kodival ;)

Windows HDR támogatás
A @thexai a Windows Desktop platform teljes HDR-támogatását valósította meg számos fejlesztéssel a Windows (DXVA/2) videofolyamatban. A HDR nem érhető el a nem Desktop, azaz az UWP Store (Xbox) verziókban. A pontosabb ACES Filmic és HABLE hangleképezést lehetővé tevő fejlesztések még az SDR-videókat is jobban nézik ki, és ezeket a képességeket a Kodi UWP és Desktop verzióiban is megvalósították.

NFSv4 támogatás
Az NFSv4 támogatását lehetővé tevő változtatásokat @lrusak hajtotta végre, mivel korábban csak az NFSv3-at támogattuk. Ezzel kapcsolatban van néhány figyelmeztetés (a forráshoz kifejezetten az NFSv4 vagy az NFSv3 lehetőséget kell kiválasztania). Megpróbál!

A helyi menü konzisztenciája
A @ksooo számos területen továbbfejlesztette a jobb gombbal történő/hosszan lenyomott helyi menü kezelését . Ez sokkal konzisztensebbé teszi a helyi menü funkcióit a különböző ablakokban, és lehetővé tette néhány új funkció hozzáadását, például az albumok lejátszását közvetlenül a widgetekből, a sorozat önéletrajzát stb.

A színfalak mögött
A változtatások többsége „a motorháztető alatt” található, és láthatatlan a felhasználók számára, de javítja a Kodi stabilitását, teljesítményét és biztonságát. API-módosításokat hajtottak végre a Python és a Binary kiegészítők fejlesztése és az új skining funkciók bevezetése érdekében. Frissítések vannak a Kodi-függőségekhez a legtöbb, ha nem az összes Kodi platformon. Javítások a statikus kódelemző eszközök rendszeres használatából eredően. Adatbázis-migrációs javítások a gördülékenyebb frissítés érdekében... és még sok más.

Túl sok az egyéni változtatás ahhoz, hogy mindent részletezzen. Ha többet szeretne tudni, tekintse át a Nexus Alpha to RC2 kiadási bejelentéseit , és tekintse át a GitHub változásnaplóját itt .

Az idő nem áll meg. Az ágak elágaztak, és a Kodi v21 (kódnév: "Omega") fejlesztése már folyamatban van. Még egyszer köszönjük a folyamatos támogatást, mivel továbbra is nagyszerűvé tesszük a Kodit!

Segítség keresetik!
Ha bármilyen problémát tapasztal, vagy bármilyen fennmaradó hibát talál, kérjük, tegye közzé fórumunk Általános támogatás részében. Ha a problémákat javította, kérjük, küldjön lehívási kérelmet a módosításokkal együtt a GitHubon található fő águnkba . Olyan felhasználókat is szívesen látunk, akik segíteni szeretnének a fórumban felmerülő kérdések megválaszolásában, vagy cikkeket írni a wikibe.

Adományoz
A Kodi iránti támogatásának és elismerésének kimutatása érdekében fontolja meg az adományozást vagy az áru, például póló vagy Raspberry Pi-tok vásárlását (a Nexus termékek hamarosan elérhetőek lesznek). Adományai segítik működésünket, fedezik a működési költségeket, a fejlesztők hardver- és szoftverlicenceit, valamint a jogi költségeket, valamint fizetik a csapat tagjainak az ipari/FLOSS rendezvényeken és éves konferenciánkon való részvételét.

Elérhetőség
A Kodi 20.0 „Nexus” jelenleg a megszokott csatornákra kerül, mind a saját letöltési oldalainkra, mind a különféle alkalmazásboltunkra/tárolókra, így hamarosan elérhető lesz az Ön eszközeivel is. Érdemes megjegyezni, hogy egy idő után először töröltük az összes ismert blokkolót, így minden támogatott platform frissülni fog, amint a különböző alkalmazásboltok feldolgozzák a dolgokat.

https://kodi.tv/article/kodi-20-0-nexus-release/


Downloading Kodi

https://kodi.tv/download
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

 

Related Topics

  Téma / Indította Válaszok Utolsó üzenet:
0 Válaszok
220 Megtekintések
Utolsó üzenet: 2021. Június 30. - 01:38:34
írta Gabywap
0 Válaszok
237 Megtekintések
Utolsó üzenet: 2021. Június 30. - 07:39:45
írta Gabywap
0 Válaszok
238 Megtekintések
Utolsó üzenet: 2021. Június 30. - 13:45:54
írta Gabywap
0 Válaszok
203 Megtekintések
Utolsó üzenet: 2021. Június 30. - 19:46:57
írta Gabywap
0 Válaszok
25 Megtekintések
Utolsó üzenet: 2024. Január 10. - 14:43:57
írta Gabywap
0 Válaszok
45 Megtekintések
Utolsó üzenet: 2024. Február 11. - 18:42:46
írta Gabywap
0 Válaszok
30 Megtekintések
Utolsó üzenet: 2024. Március 03. - 16:59:15
írta Gabywap

link-menu

counter

Free counters!